Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Sepeti Süsleme Modelleri, Örnekleri ve Yapılışları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son dönemlerde doğum odası süslemelerinde, baby shower partilerinde ya da birinci doğum günü partilerinde hediye sepeti hazırlamak bir gelenek haline geldi. Bu geleneği en iyi şekilde sürdürmek için bebek sepeti süsleme örnekleri ile kendi ellerinizle harika sepetler hazırlayabilirsiniz.


En güzel bebek sepeti süsleme örnekleri

Normal sepetleri birkaç küçük dokunuşla harika bir bebek sepetine dönüştürebileceğinizi biliyor muydunuz? Kullanacağınız sevimli ve rengarenk malzemelerle harika sepetler oluşturabilirsiniz. İşte size ilham verecek birbirinden harika bebek sepeti süsleme yöntemleri


Hasır ile bebek sepeti süsleme

En kolay bulabileceğiniz sepet modellerinden biri olan hasır sepetler süslenince oldukça şık görünüyor. Bu sepetleri süslemek için tül ve kurdele almanız yeterli. Sepetin alt kısımlarına tülleri tütü haline getirerek silikonla yapıştırın. Ve çevresine de kurdele bağlayın. Dilerseniz sim ya da boncuk ile ilave süsler yapabilirsiniz.


Gösterişli bebek sepeti süsleme

Sepetinizin daha şık ve daha abartılı olmasını istiyorsanız tül yerine saten kumaşlar kullanabilirsiniz. Pembe ya da mavi saten kumaşları sepetin hem içine hem de dışına yapıştırdıktan sonra saten fiyonklarla süsleyebilirsiniz. Ayrıca sepetin sap kısmına da parlak taşlar yapıştırabilirsiniz.


Sade ve şık bebek sepeti süsleme

Açık renkli hasır sepetleri daha sade bir şekilde süslemenin yolu ise kumaşlardan geçiyor. Kolay bir şekilde sahip olabileceğiniz sevimli desenlere sahip kumaşlarla sepetin içini kaplamanız yeterli. Kumaşı dışa taşırdıktan sonra fiyonk ya da boncuklarla süsleme yapabilirsiniz.


Sevimli bebek sepeti süsleme örnekleri

Bu sepeti yapmak için tülü iki kat yaparak sepetin kenarlarında yapıştırın. Daha sonra sepetin ağız kısımlarına tüylü şeritler yapıştırabilirsiniz. Sepetin içine koyduğunuz saten kumaşı aynı zamanda sap kısmında da kullanabilirsiniz. Ayrıca tuhafiyelerden alacağınız minik kalp ya da çiçek süslemelerini tüle yapıştırabilirsiniz.


Tül ve inci süslemeleri

Alacağınız tülleri küçük parçalara böldükten sonra minik buketler haline getirin ve tüllerin üzerine inci boncukları yapıştırın. Daha sonra bu buketleri silikon yardımıyla sepetin kenarlarında sabitleyin. İnci kolyeyi ise sepetin sapına dolayarak sepetinizi bitirebilirsiniz.


Kullanabileceğiniz malzemeler

Bebek sepeti süslemesi yaparken kullanabileceğiniz malzemeler desenli veya renkli şerit kumaşlar, kurdele, tül, tüylü şeritler, saten kumaşlar, danteller, boncuklar, simler, küçük figürler ve minik harfler.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Sepeti Süsleme Modelleri, Örnekleri ve Yapılışları için en iyi profesyonel listesi
5.0 37 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?