Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel 6 Ay Kınası Organizasyonu ve Süsleme, İkramlık Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

6 ay kınası, 6. ayını dolduran kız bebekler için düzenlenen kına merasimidir. Aile, akrabalar ve tüm sevdiklerinizin bir araya geldiği 6 ay kınası düzenlemeyi planlıyorsanız bu yazımız size yardımcı olacaktır.


6 Ay Kınası Hakkında Her Şey!

6 ay kınası çoğunlukla Ege ve Marmara Bölgesi'nde yaygın olarak yapılmaktadır. Kız bebekler için düzenlenen bu kına merasimi için pastalar, malzemeler, süslemeler ve daha pek çok detay hakkında harika fikirler bu yazıda!


6 ay kınası pastası

6 ay kınası için pasta yaptırmayı düşünüyorsanız bu modelden ilham alabilirsiniz. Üzerine bebeğinizin ismini ve 6. ay kına pastası olduğunu belirten bir şeyler yazabilirsiniz. Renk olarak da kına merasiminin yaygın kullanılan rengi kırmızı ve beyazı tercih edebilirsiniz.


6 ay kınası süsleri

Kutlama ve partilerde süsleme konusunda balonlar vazgeçilmezdir. Balonların yanı sıra yukarıdaki görseldeki gibi bayraklardan yaptırarak (veya evde kendiniz yapabilirsiniz) duvara asabilirsiniz. Bayrakların üzerine 6 ay kınası yazdırabilirsiniz.


6 ay kınasında ne hediye edilir?

Konuklarınıza tatlı olarak çikolata veya şeker dağıtabilirsiniz. Bu ikramlıkları üzerinde bebeğinizin fotoğrafının olduğu minik paketlere yerleştirebilirsiniz. Bunlar için sipariş verebileceğiniz pek çok firma bulunuyor.


6 ay kınası ikramlıkları

Nişan, sünnet, doğum günü, baby shower parti ve kutlamalarının yanı sıra 6 ay kınası için de konsepte uygun kurabiyeler yapılıyor. Kırmızı eldiven şeklindeki bu kına kurabiyesinden ilham alabilirsiniz.


6 ay kınası hediyelikleri

Kına merasiminize gelen konuklarınız için ufak keselerde kına hediyelikleri de hazırlayabilirsiniz. Bu gördüğünüz sevimli kese size bu konuda fikir verecektir. Bunun dışında ufak hediyelikler hazırlamayı düşünüyorsanız magnet gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Kına kesesi için farklı modeller de mevcut. Yazının sonunda sunduğumuz galeriden ulaşabilirsiniz.


6 ay kınası için bindallı modelleri

Düzenleyeceğiniz kına merasiminde bebeğinize ne giydireceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Kırmızı etek ve kına tacı gibi seçeneklerden ilham alabilirsiniz.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel 6 Ay Kınası Organizasyonu ve Süsleme, İkramlık Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 52 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?