Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Açık Mutfak Salon Dekorasyonu ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Amerikan mutfak olarak bilinen açık mutfaklar, mutfağın salonla bir arada kullanılmasıdır. Çoğunlukla ada mutfak tezgahı ile zenginleştirilen açık mutfak modelleri hakkında fikir sahibi olmak isterseniz, buyurun yazımıza!


En Sevilen Açık Mutfak Modelleri

Hem modern hem de şık bir görünüm elde etmenizi sağlayan açık mutfaklar, artık ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. Fakat açık mutfakları dekore ederken kalabalık bir görünümden uzak, sade ve modern bir görünüm sağlamalısınız. İşte, en sevilen açık mutfak modelleri...


Ada mutfak tezgahı, olmazsa olmazlardan!

Açık mutfak modelleri arasında hemen hemen her modelde ada mutfak tezgahı kullanılır. Ada mutfak tezgahı, tezgah olarak kullanılmasının yanı sıra yemek masası olarak da tercih edilebilir.


Farklı tasarımlarda ada tezgah seçimi yapabilirsiniz

Açık mutfak modelleri ada mutfak tezgahı tasarımında yaratıcılığınızı kullanarak hem mutfağınıza hem de salonunuza eşsiz bir hava katabilirsiniz.


Canlı renklerle mutfağınıza enerjik bir görünüm kazandırabilirsiniz

Canlı renkler, hayat verir! Tıpkı bu modelde mutfağa hayat verdiği gibi... Renkli kilimler, tezgahlar, duvarlar...


Mutfak tezgahını kitaplığa dönüştürebilirsiniz

Mutfağınızı, sanki salonunuzun bir parçasıymış gibi dekore edin. Örneğin, mutfak tezgahınızın dış tarafa bakan kısmına kitaplar yerleştirebilirsiniz.


Modern mobilyalar, daha şık bir görünüm sağlar

Modern, rahat ve minimalist bir dizayn isteyenlere... Şık mobilyaları, kendisiyle uyumlu dekoratif eşyalarla birleştirin.


Ya da modern mobilyaları taş duvarla birleştirerek Loft dekorasyona uyum sağlayabilirsiniz

Ya da kontrastlıktan faydalanarak taş duvarlar, ahşap zemin ve modern mutfak eşyalarını bir arada kullanabilirsiniz. Unutmayın, açık mutfak modelleri içinde biraz yaratıcılık kullanarak her zaman standartların dışına çıkabilir ve harikalar yaratabilirsiniz!


Küçük Mutfak Nasıl Dekore Edilmelidir?

Bazı mutfaklar çok küçüktür ve bu sebeple dekore edilmesi bir hayli zordur. Ekstra çaba, özen ve planlama ister. Mutfak eşyalarının uygun boyutlarda seçilmesi, mutfağın olduğundan daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşturulması ve bunun için uygun renklerin seçilmesi gerekir. Eğer küçük bir mutfağa sahipseniz ve dekore ederken ne yapmanız gerektiğini bilmiyor, mutfak eşyası seçiminde kararsız kalıyorsanız sizin için özenle yazdığımız Küçük Mutfak Dekorasyonu yazısına göz atabilir, verdiğimiz fikirlerden ilham alabilirsiniz.


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Açık Mutfak Salon Dekorasyonu ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?