Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Küçük Mutfak Dekorasyonu Fikirleri - Dekorasyon Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Birçok evde diğer odalara nazaran mutfaklar çok daha küçük boyutludur. Doğru düzenlemelerle mutfağınızdaki alanı en iyi şekilde kullanabilir ve hatta yer bile açabilirsiniz. İşte küçük mutfak dekorasyonu konusunda kolay uygulanabilir yöntemler.


En Güzel Küçük Mutfak Dekorasyonu Nasıl Olur?

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan birçok insan küçük mutfaktan şikâyetçidir. Ancak doğru dekorasyon teknikleri ile bu durumu çözmek mümkün. Küçük mutfak dekorasyonu, mutfağınızın çok daha geniş ve ferah görünmesini sağlayabilir.


Beyaz mutfaklar çok daha geniş ve ferah görünür.

Eğer küçük bir mutfağınız varsa küçük mutfak dekorasyonu yaparken kesinlikle renk seçiminizi doğru yapmalısınız. Beyaz ya da krem gibi açık renkler tercih ederseniz mutfağınız olduğundan çok daha büyük görünecektir. Duvarların renginin yanı sıra dolapları ve diğer mobilyaları da beyaz seçerseniz çok daha ferah bir mutfak dekorasyonuna ulaşmış olursunuz. Elbette tamamı beyaz mutfağınıza biraz renk katmak amacıyla diğer küçük aksesuarları farklı renklerden tercih edebilirsiniz.


Aydınlatmaya önem verin.

Küçük mutfakları büyük gösterecek en iyi yöntemlerden biri aydınlatmadır. Eğer mutfağınız küçük olmasının yanında bir de ışık almıyorsa ferah görünmesi için aydınlatmaya çok daha fazla önem vermeniz gerekiyor demektir. Tek bir avize yerine tavanın çeşitli bölgelerine taktıracağınız spot ışıklarla aydınlık bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bu tarz spot ışıklar mutfağınızı daha geniş ve ferah göstermeye yetecektir. Bunun yanı sıra avizeye göre çok daha modern bir tarz katacaktır.


İşlevsel dolap tasarımlarıyla yerden tasarruf edin.

Küçük mutfaklarda her bir alanı en iyi şekilde kullanmaya odaklanmalısınız. Kullanılamayacak küçük alanlar varsa bu alanlara işlevsel dolaplarla yaptırarak verimli kullanabilirsiniz. Hem eşyalarınız göz önünde durmak yerine bu dolaplarda çok daha düzenli durur hem de bu alanlar en iyi şekilde değerlendirmiş olursunuz. Ancak elbette her boş alana bir dolap yerleştirerek mutfağınızın çok daha küçük görünmesine sebep olmamalısınız. İşlevsel ve çok fazla yer kaplamayan dolap tasarımlarını tercih etmenizde fayda var.


Küçük mutfaklarda kapı kullanmayın.

Küçük mutfak dekorasyonu yaparken mutfağın içine doğru açılan kapılar genellikle gereksiz bir yer kaplar. Mutfağınızı çok daha küçük gösteren bu kapılara ihtiyacınız yok. Bu kapıların kapladığı kısmı çok daha verimli kullanabilirsiniz. Bunun için kapı yerine ipli ya da süslü perdeler kullanabilirsiniz. Eğer yine de mutfağınızın kapısını kapatma ihtiyacı hissediyorsanız akordeon kapı yaptırarak daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.


Mobilya tercihinizi dikkatli yapın.

Eğer mutfakta masa ve sandalye kullanmayı tercih ediyorsanız seçtiğiniz mobilyaların daha zarif ve küçük olmasına özen gösterin. Küçük mutfak dekorasyonu için bir yuvarlak masa veya bar sandalyeleri küçük mutfaklar için ideal olabilir. Masa yerine işlevsel olarak kullanılabilecek bir tezgah ve önüne koyacağınız bar sandalyeleri de iyi bir seçenek olabilir.


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Küçük Mutfak Dekorasyonu Fikirleri - Dekorasyon Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?