Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankastre Mutfak Modelleri 2023 Dekorasyon Trendleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Ankastre mutfak modelleri, mutfağında derli toplu bir görüntü isteyenler için biçilmiş kaftandır. Mutfağınızda modern ve kullanışlı bir tasarım oluşturmak için ankastre mutfak seti kullanabilirsiniz.


Ankastre Mutfak Modelleri İçin Harika Fikirler

Son yıllarda ankastre mutfak modelleri oldukça gelişti ve değişti. Günümüzde kahve makinası bile ankastreye gömülebiliyor. Bu da mutfağında geniş alan isteyen ve kullanışlı bir mutfağa sahip olmak isteyenler için uygun olacaktır.


Küçük Mutfaklar İçin Ankastre

Ankastrelerin sadece büyük mutfaklara uygun olduğunu ve büyük mutfaklarda hoş duracağını düşünüyorsanız yanıldığınızı söyleyebiliriz. Aksine kullanışlı bir mutfak için ankastre uygun bir seçenektir. Mutfağınıza uyumlu bir ankastre takımıyla şık bir tasarım da yapabilirsiniz.


Bordo Ankastre Mutfak Seti

Geniş ve ferah bir mutfağınız varsa ve mutfağınızın geri kalanına açık renkler hakimse bordo bir ankastre seti yaptırabilirsiniz. Düz bir ankastre tasarımındansa biraz daha dekoratif bir tasarım istiyorsanız bu görselde olduğu gibi kavisli bir ankastre seti tercih edebilirsiniz.


Kırmızı-Siyah Ankastre Mutfak Seti

Ankastrelerde sadece tek renk kullanılmıyor. Aynı anda iki hatta daha fazla renk de kullanabilirsiniz. Birbiriyle uyumlu renkler kullanırsanız daha şık bir tasarım oluşturabilirsiniz. Kırmızı ve siyah renkler birbiriyle oldukça uyumlu olacaktır.


Ahşap Ankastre Mutfak Modelleri

Ankastrelerde ahşap renklere çok fazla rastlamamış olabilirsiniz ancak bu renkler modern mutfaklar için uygun olacaktır. Özellikle açık ahşap renkleriyle mutfağınız daha aydınlık görünecektir.


Siyah Ankastre Seti

Ankastre setinizde renk olarak siyah kullanmak istiyorsanız mutfağınızın geniş olması gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca mutfağınızda başka yerlerde koyu renkler kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde mutfağınızda sıkıcı bir görüntü oluşabilir.


Desenli Ankastre Mutfak Modelleri

Ankastrelerde desen pek fazla görülen birşey değil ama doğru mutfakta doğru desenler kullanıldığı zaman ortaya çıkan sonuç çok güzel oluyor. Bu görseldeki desenler abartısız ve şık görünüyor. Desen olarak ve renk olarak kendi zevkinize göre modeller inceleyebilirsiniz.


En Şık Ankastre Mutfak Modelleri

Eviniz için ankastre mutfak seti yaptırmak istiyorsanız önceden kararınızı doğru vermelisiniz. Ankastreyi yaptırdıktan sonra pişman olmak istemiyorsanız modelleri iyice incelemenizi öneriyoruz. Ayrıca Mutfak Dekorasyon Fikirleri isimli yazımıza göz atmayı unutmayın.

 


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ankastre Mutfak Modelleri 2023 Dekorasyon Trendleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?