Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Vintage Mutfak Dolabı Modelleri İçin Muhteşem Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Birçok alanı etkisi altına almış olan vintage modası, mutfak dekorasyonuna da sıçramadan geçmedi. Mutfağınızı bu stilde dekore etmenin en güzel yolu ise vintage mutfak dolabı edinmekten geçiyor.


En zarif vintage mutfak dolabı modelleri

Geçmişte moda olan her şeyin yeniden uyarlanması anlamına gelen vintage modası, mutfak dekorasyonunda dolaplarla başlıyor. İşte görür görmez sahip olmak isteyeceğiniz birbirinden güzel vintage mutfak dolabı modelleri..


Ahşap olmazsa olmaz.

Vintage mutfak dolapları modelleri arasında en çok kullanılan malzeme hiç kuşkusuz ahşap. Eski fotoğraflarda da görebileceğiniz ahşap mutfak dolapları, mutfağa sımsıcak ve vintage bir hava kazandırıyor. Krem rengi ahşap dolapları tercih ederek mutfağınıza vintage stili kazandırabilirsiniz.


Koyu renkli dolaplar..

Tam bir ahşap rengine, koyu renkli dolaplar da yine bu stilin en güzel örnekleri arasında yer alıyor. Eğer geniş ve iyi ışık alan bir mutfağınız varsa dolaplarınızı koyu kahverengi ya da bordo renklerinde dolaplarla bu harika stile göre döşeyebilirsiniz.


Cam kapılı vintage mutfak dolabı modelleri

Vintage tarzı mutfak dendiğinde ilk akla gelen cam kapılı dolaplar oluyor. Krem rengi ahşap mutfak dolaplarınızın kapaklarını cam kapak şeklinde yaptırarak harika bir görünüme ulaştırmanız mümkün. Elbette cam kapaklı dolapların içerisine koyacağınız her şey görüneceği için yalnızca görünmesini istediğiniz dolapları cam kapak ile değiştirebilirsiniz.


Gerçek ahşap vintage mutfak dolabı

Ahşap dolap dendiğinde vintage stilin modern stil ile kaynaşmasından oluşan renkli ahşaplar akla gelse de gerçek ahşaptan yapılan dolapların da yeri hala sağlam. Vintage ve country stilin bir karışımı olan bu harika mutfak dolapları ile mutfağınız sıcacık bir havaya kavuşabilir.


Renkli dolaplar..

Eski Hollywood filmlerinde gördüğünüz mutfaklar, şimdilerde vintage stilin en güzel örneklerini oluşturuyorlar. Bunun için capcanlı renkli mutfak dolaplarına sahip olmak yetiyor. Bu harika yeşil tonuna sahip parlak dolaplara bir de altın renkli detaylar ekleyerek hem şık hem de vintage stilde bir mutfağa sahip olabilirsiniz.


Kara tahta tasarımı

Mutfağınızdaki dolapları kara tahta şeklinde dizayn ederek son derece vintage bir mutfağa imza atabilirsiniz. Koyu renkli ahşaplarla bu görünümü elde etmeniz mümkün. Tebeşirle üzerine sevimli notlar bırakarak da harika görünmesini sağlayabilirsiniz.


Bembeyaz vintage mutfak dolabı modelleri

Beyaz mutfak dolapları hem modern stilde hem klasik stilde hem de vintage stilde kendine yer bulabiliyor. Siz de küçük ve ışık almayan mutfağınızı daha geniş göstermek için tercih edebileceğiniz beyaz mutfak dolaplarıyla, vintage stili de yakalayabilirsiniz. Diğer mobilyaları vintage stilde seçmeniz yeterli.


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Vintage Mutfak Dolabı Modelleri İçin Muhteşem Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?