Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Amerikan Mutfak Modelleri, Masaları ve Birbirinden Güzel Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Günümüzde artık birçok evde amerikan mutfak modelleri görmek mümkün. Özellikle yeni yapılan evlerde Amerikan mutfaklar göze çarpıyor. Seneler önce de Amerikan mutfakları sık sık görüyorduk ancak bir dönem ayrı mutfaklar yapılıyordu. Birkaç senedir yine Amerikan mutfak tasarımları görülüyor.


Amerikan Mutfak Modelleri Fikirleri

Amerikan mutfak modelleri, diğer mutfak modellerine göre çok daha modern duruyor. Normalde bu mutfakların pek kullanışlı olmadığı düşüncesi hakim olsa da aslında doğru dekore edildiğinde bu mutfaklar, diğer mutfaklardan çok daha kullanışlı oluyor.


Vintage Amerikan Mutfak Modelleri

Eğer mutfağınız genişse, vintage bir tasarımla mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Vintage mutfaklarda genellikle yumuşak renkler tercih ediliyor. Bu fıstık yeşili de bunun en güzel örneği. Eğer bu renkten hoşlanmadıysanız şeker pembesine de bir göz atabilirsiniz.


Kırmızı-Siyah Mutfak

Vintage tasarım hoşunuza gitmediyse ve mutfağınızda daha ilgi çekici bir tarz arıyorsanız kırmızı ve siyah renkleri aynı anda kullanabilirsiniz. Bu görselde olduğu gibi tezgahlarda siyah, dolaplarda ve taburelerde kırmızı renkler kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz renklerin yerlerini de değiştirip kendinize göre tasarlayabilirsiniz.


Beyaz Amerikan Mutfak Modelleri

Yabancı filmlerden bu görüntüye mutlaka aşinasınızdır. Özellikle Amerikan yapımı film ve dizilerde bu tarz mutfaklar çok sık görünüyor. Mutfağınızda iki renk kullanmaktan yana değilseniz ya da daha doğal bir görünüm arıyorsanız beyaz ya da krem rengi bir tasarım yapabilirsiniz.


Mutfakta Bar Esintileri..

Mutfağınızda klasik tarzların dışına çıkmak istiyorsanız bu tarz, oldukça modern bir dekorasyon yaptırabilirsiniz. Bu mutfakta biraz bar görünümü var ve çok şık duruyor. Bu görünümü tamamlayan bar tabureleriyle de istediğiniz etkiyi verebilirsiniz.


Ahşap Amerikan Mutfak Modelleri

Ahşap renklerden hoşlanıyorsanız mutfağınızda ahşap renkleri kullanabilirsiniz. Bu renkler gerçekten de oldukça farklı ve doğal duruyor. Koyu ahşap modelleri kullanmanıza gerek yok açık renk de tercih edebilirsiniz. Mutfağınızın içinde farklı renklere de yer vererek modern bir tasarım oluşturabilirsiniz.


En Güzel Amerikan Mutfak Modelleri

Amerikan mutfak tasarımları, mutfağınıza bambaşka bir hava katabilir. En güzel tasarımları sizler için derlediğimiz görsellerden inceleyebilirsiniz. Ayrıca Mutfak Boya Renkleri Seçiminde Harika Öneriler isimli yazımızı okumayı unutmayın!


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Amerikan Mutfak Modelleri, Masaları ve Birbirinden Güzel Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 25 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?