Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Çikolatası Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebeğiniz doğmadan önce düzenleyeceğiniz babyshower partisi ya da bebeğinizin ilk yaş doğum günü partisi için şık sunumlar yapmak istiyorsanız bebek çikolatası süsleme yöntemleri ile konuklarınızı etkileyebilirsiniz.


En sevimli bebek çikolatası süsleme modelleri

Hayatınızın en önemli günlerinden biri olan bebeğiniz için verdiğiniz partide sevdiklerinize şık sunumlar yapmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda trend haline gelen farklı ve temalı bebek çikolatası süsleme örnekleri ile bu isteğinizi yerine getirebilirsiniz. İşte size ilham verebilecek harika süsleme örnekleri


Baskılı ambalajlarla süsleme

Minik kare çikolataların üzerindeki ambalajda bebeğinizin isminin yer almasını istemez miydiniz? Konuklarınıza ikram edeceğiniz bu çikolataların daha sevimli görünmesi için bebek figürü ile bebeğinizin ve sizin isminizi bastırabilirsiniz.


Gösterişli süsleme örnekleri

Babyshower ya da doğum günü partisini gösterişli ve abartılı bir şekilde tasarladıysanız bebek çikolatası süsleme konusunda da aynı özeni göstermelisiniz. Bunun için dantelli kumaşlar, fiyonklar ve minik taşları silikon yardımıyla çikolata ambalajlarının üzerine yapıştırmanız yeterli.


Minik figürlerle süsleme

Tuhafiye ya da parti süsleri dükkanlarından alabileceğiniz bebek figürlü minik süsleri çikolata ambalajlarına yapıştırarak harika bir şekilde süsleme yapabilirsiniz. Bunun için yaldızlı kağıtlar kullanabilir ve bu kağıtların ağızlarını da parıltılı kurdeleler ile bağlayabilirsiniz.


Temalı süsleme örnekleri

Partiniz için seçtiğiniz çikolataların her zaman minik kare çikolatalar olmasına gerek yok. Böyle büyük çikolataları da süsleyebilirsiniz. Temalı bir parti yapıyorsanız temaya uygun kağıt ve etiketler kullanabilirsiniz.


Şemsiye çikolatalar

Farklı alternatifler arıyorsanız renkli ambalajlara sahip sevimli şemsiye şeklindeki çikolatalara bastırdığınız etiketleri renkli kurdeleler ile bağlayarak harika bir sonuç elde edebilirsiniz. Dilerseniz yapışkanlı etiketler bastırarak ambalajın üzerine de yapıştırabilirsiniz.


Sevimli çikolata kutuları

Minik çikolataları kutuların içinde de ikram edebilirsiniz. Bunun için renkli kartonlardan küçük kutular yapıp kurdele, boncuk ya da simlerle süslemeniz yeterli.


Farklı süsleme yöntemleri

Çikolata ikramlarını yaparken her zaman kapalı ambalajlar kullanmak zorunda değilsiniz. Kartonları minik minik keserek bu şekilde bir ikram da yapabilirsiniz. Ayrıca üzerinde sevimli mesajlar bulunan etiketleri bir kürdana yapıştırarak harika süslemeler elde edebilirsiniz.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Çikolatası Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?