Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüt Süsleri Yapımı Ve Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hayatımızın anlamını oluşturan ve varlığıyla bizleri daha çok mutlu eden, evimizin yeni bireyleri, çocuklarımız, onların en güzel gününde, aile olarak mevlüt gününden pek çok uğraşınız olacak. Bugün sizlere o gün için bebek mevlüt süsleri yapımı ve örnekleri üzerinden birkaç tüyo vereceğiz.


Bebek Mevlüt Süsleri Yapımı

Pek çok iş, deneyim gerektirir. Bu yapım önerilerinde de , uyguladığımız ve güzel sonuçlar aldığımız için sizinle de paylaşmak istedik.


Keçeden Bebek Şekeri

Pek çok farklı türde kesimlerle süsleyebileceğiniz ve çok güzel görünen uygulamalardır. Bebek mevlüt süsleri yapımı için kalemlerinizi, kağıtlarınız hazırlayın.

Gerekli malzemeler

  • İstenilen renkte keçeler.
  • Siyah boncuk
  • Bebek Kalıbı
  • İğne-İplik
  • Kalem ve çizgi taşı
  • Mıknatıs
  • Makas
  • Silikon Tabancası
  • Elyaf

Bebek mevlüt süsleri yapımında ilk olarak keçemizin üstüne bebek kalıplarını koyarak çizgi kalemiyle kalıbın üstünden çiziyoruz. Farklı renklerde çizgi kalıpları da kullanabilirsiniz. Sonrasında dikkatlice kesiyoruz. Kolay kesmek için parçaları ayırsanız daha iyi olacaktır. Birkaç parça olarak bunu deneyebilirsiniz. Çizgilere de dikkat edip, taşırmadan kesmeye çalışalım. Kalıplar bir araya gelince oynama olursa sonradan kesme şansımız var. Çift yüzü birleştirerek, iğne ve iplik yardımıyla birleştirecekseniz. Sonrasında son kalan alanı dikmeden önce içine elyafı koyacaksınız. Dikişi tamamlayabilirsiniz. Göz ve saçlarını da yapmak için, minik siyah boncuklarla ya da istediğiniz başka bir renk ile iplikten geçirerek, keçenin üzerine dikebilirsiniz. Gözler ve saçlar bittikten sonra düğüm atıp bitirebilirsiniz. Daha sevimli yapmak isterseniz, renkli kalemler yardımıyla yanaklarına ve yüzlerine eklemeler yapabilirsiniz, sonrasında mıknatısı da silikon yardımıyla ekledikten sonra tamamlayabilirsiniz.


Kokulu Taş Bebek Yapımı

Son yıllarda bebek mevlüt süsleri yapımında gözde olan tasarımlardan biri de kokulu taş bebek yapımıdır. Kokulu taş ve sabundan yapılmış güzel objeler dağıtılmakta ,bu hediyelikler neredeyse mevlüt şekerinin , nikah şekerinin yerini almaktadır.

Malzemeler:

  • Kokulu taş tozu
  • Esans
  • Boya
  • Sıcak su
  • Silikon kalıp
  • Karıştırma kabı

Şimdi gelelim yapımına önce karıştırma kabımıza tozumuzu ilave edelim, bunun yarısı kadar sıcak su ilave edip( 2 ölçek toza 1 ölçek su) karıştırmaya başlayalım.Topaklanma olmamasına dikkat edelim. Hemen esansımızı (birkaç damla) ve boyamızı da ekleyip bir dakika içinde karışımı kalıplara dökelim, karışımın kalıplara tam manası ile yerleşmesi ,hava kabarcığı kalmaması için kalıpların kenarlarından yavaş, yavaş parmağımızın ucu ile vurarak vibrasyon yapalım. Hızlı olmazsak karışım katılaşmaya başlar. 15 -20 dakikada sertleşmesi lazım sonra kalıplardan yavaşça kenarlarını önce açarak çıkaralım.Kokulu taşınız hazır, ilk denemeniz başarısız olabilir, su fazla kaçarsa sulu olur, geç donar birkaç denemeden sonra eliniz alışır merak etmeyin çok zevk alacaksınız.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüt Süsleri Yapımı Ve Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?