Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Butik Pasta Malzemeleri ve Ekipmanları Nelerdir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Butik pasta için aslında özenerek yapılmış pasta da diyebiliriz. Standart pastalar yapılırken uygulanan işlemler daha çok hızlı üretime dayalı hemen yapıp paraya çevirmeye dayalı oluyor. Butik pastalar ise kullanılan butik pasta malzemeleri açısından olsun, yapılan işçilik açısından olsun belirli bir kaliteye ulaşmış ve göz zevkini de okşayan pastalar.


Butik Pasta Malzemeleri ve Ekipmanları Nelerdir?

Aslında butik pasta malzemeleri de klasik pasta malzemeleri ile ortaklaşa ürünlerden oluşuyor. Butik pasta malzemelerini farklı yapan süsleme malzemeleri. Butik pastalar daha özenli hazırlanıyor, kullanılan malzemeler de ona göre görseli güzel malzemeler oluyor. Malzemeleri bütçenize göre en gerekliden başlayıp zamanla tamamlarsınız.


Pasta yapımında kullanılan boyalar

Butik pasta malzemeleri içinde önemli bir yer tutan boyalar pasta görselliğimiz için kaliteli olmalı. Boyalar sıvı, jel ve toz olarak kullanılabiliyor. Jel olan boyalar iyi marka kullanmak şartı ile en iyi sonucu veriyor. Sıvı boyalar hamurunuzu deforme edebilir. Toz boyalar ise hamur yoğurma esnasında hamura zor yedirildiğinden pek tavsiye etmiyoruz.


Butik pasta ekipmanları

Çok profesyonel işler yapmayacaksanız birkaç malzeme ile harika pastlar yapmanız mümkün. Bunlar pasta çemberi, döner pasta sıvama standı, pasta testeresi ve pasta paleti. 20 cm. lik bir pasta paleti işinizi rahatlıkla görecektir. Şeker hamuru ütüsü ve merdane de işinizi kolaylaştıracak malzemelerden. Bunun dışında süsleme için gerekli malzemeler ve kalıplar işinizi rahatça görür. İddialı pastalar yapmak istiyorsanız bunarın yanında şekil verme aparatları da edinmenizde fayda var. Bir zorunluluk olmasa da elinizin altında bulunmalarında fayda var. Böylece çatalla kaşıkla şekil vermek zorunda kalmazsınız.


Süsleme için butik pasta malzemeleri

Aslında el beceriniz varsa zaten bir çok süz malzemesini kendiniz yapabilirsiniz. Şeker hamuru bu konuda baya işinize yarayacak bir malzeme. Ayrıca dışarıdan çikolata kalıpları alarak eriterek ve rendeleyerek yararlanmanız mümkün.

Ancak hem daha güzel olur hem de hızlı olsun düşünceniz varsa çok özel ve farklı süsleme malzemeleri hazır halde satılıyor.

Butik pasta malzemeleri olarak fırçalara ve gıda boyası içerikli kalemlere ihtiyacınız var. Kretuar olarak geçen keskin bir bıçağımız var. Süslemelerde ince kesim işlemlerinde çok işinize yarayacak bir malzeme.


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Butik Pasta Malzemeleri ve Ekipmanları Nelerdir? için en iyi profesyonel listesi
4.8 36 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?