Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Ev Yapımı Doğum Günü Pastası Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günleri gibi özel günlerde genelde pasta tercihlerimizi pastanelerden yana kullanırız. Kendimizi riske atmamak için pastanelerin kişiye özel pasta yaptırma hizmetlerinden faydalanırız. Fakat biraz kendimize güveniyorsak ev yapımı doğum günü pastası aslında hiç de fena fikir değildir.


En Güzel Ev Yapımı Doğum Günü Pastası Modelleri

Ev yapımı doğum günü pastası eğer biraz bu işlere yatkın değilsek riskli olabilir fakat içinizdeki cevheri sizden iyi kimse bilemez. Önereceğimiz fikirler ile çok zorlanmadan evde muhteşem pastalar yapacaksınız.


Ev Yapımı Doğum Günü Pastası Malzemeleri

Ev yapımı doğum günü pastaları tarifi için kolayca bulabileceğiniz her zaman kullanılan malzemeleri tercih edin. Ev yapımı doğum günü pastası yaparken en önemli kısım süsleme. Süsleme için daha çok ve çeşitli malzemeler almalısınız.


Ev yapımı doğum günü pastası süslemeleri

Evde pasta yapımı tarifleri ile pasta süslemek için kremadan tutun da şeker hamuruna, dondurulmuş meyvelerden farklı çikolata çeşitlerine kadar aklınıza gelen her şeyden faydalanabilirsiniz.


Sayı şeklinde pastalar ile evde doğum günü pastası süslemesi

Doğum günlerinde en güzel ev yapımı doğum günü pastası modellerinden biri hangi yaşa giriliyorsa o sayı şeklinde pastalar yapmaktır. Bunun için hazırladığınız keki dikkatlice keserek güzelce krema ile kaplamanız ve süslemeniz gerekir.


Bonibon kullanımı

Evde doğum günü pastası yapmak için pastaları şüphesiz en güzel gösteren süslemelerden biri pastanın üzerini tamamen bonibon ile kaplamaktır. Rengarenk bonibonlar, pastanızın geri kalanında bir şey yapmasanız bile pastanızı eğlenceli gösterecektir.


Katlı pastalar

Kat kat pastalar yalnızca düğünlerde görebileceğiniz ve sadece pastanelerin yapabileceği bir pasta değildir. Biraz emekle sizde kat kat pasta yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken en alttaki en büyük olacak şekilde kaç kat istiyorsanız o kadar sayıda kek pişirmektir. pişirdiğiniz kekleri krema ile kaplayarak üst üste koyup dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.


Çikolata kaplı ev yapımı doğum günü pastası

Çikolata kaplı pastalar yapmak için yeterli miktarda aynı şekilde çikolata almalısınız. Sonrasında pastanın tamamını tek tek bu çikolata parçaları ile kaplayıp ortasında rakam yazabilirsiniz.


Farklı süs malzemeleri

Eğer isterseniz pastanızın etrafını dantel ile ya da kumaş kurdele ile bağlayıp fiyonk şeklinde bağlayabilirsiniz.


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Ev Yapımı Doğum Günü Pastası Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 198 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?