Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Diş Pastası Modelleri ve Diş Şeklinde Pasta Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebeklerin ilk dişleri çıktığında diş buğdayı adında bir kutlama yapılır. Bebeğin en önemli büyüme aşaması olan dişin çıkması, harika bir organizasyonla kutlanır. Diş buğdayına damga vuran en önemli detay ise hiç kuşkusuz diş pastasıdır. Diş şeklinde pasta modelleri son zamanlarda diş buğdayı partilerinde oldukça popüler. Peki diş şeklinde pasta nasıl yapılır? İşte diş buğdayı hazırlığı yapanlar için diş pastası tarifi.


Diş Şeklinde Pasta İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler

Diş şeklinde pasta malzemeleri:

  1. 3 yumurta
  2. 2 küçük kahve fincanı şeker
  3. 2 yemek kaşığı kakao
  4. 1 küçük kahve fincanı su
  5. 1 paket vanilya
  6. 1 paket kabartma tozu
  7. Un

Diş şeklinde pasta içi için gerekli malzemeler;

  1. Zevkinize göre meyve
  2. 2-3 paket hazır krem şanti

Diş şeklinde pasta süsleme için gerekli malzemeler;

  1. Şeker hamuru
  2. Gıda boyası

Diş Buğdayı Pastası Nasıl Yapılır?

Diş pastası modelleri kek kısmı için tüm malzemeleri bir kapta toplayıp çırpın. Daha sonra elde ettiğiniz karışımı bir borcamın içerisinde dökün ve 180 derecelik bir fırında 35-40 dakika kadar pişirin. Kek piştikten sonra soğumaya bırakın. Eğer vaktiniz varsa pişirdikten sonraki ertesi gün süslemeye başlamanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü taze keki kesmek mümkün olmayabilir. Soğuduktan sonra kekin üst kısmından ve alt kısmından keserek tam bir diş şeklini verin.


Diş Şeklinde Pasta İçinin Hazırlanışı

Diş şeklinde pasta kalıbı ile ortaya diş şekli çıktıktan sonra pastayı yatay olarak ikiye kesin. Ve alt kısımdaki keki kahveli su ya da su ile ıslatın. Daha sonra arasına krem şanti sürün ve doğradığınız muzları dizin. İçerisinde kullanacağınız meyveye kendiniz karar verebilirsiniz. İç kısmını bitirdikten sonra kekin üst kısmını tekrar üzerine koyun. Daha sonra beyaz şeker hamurunu ince bir şekilde açın ve kekin üzerine yayın. Köşelerinin üzerine tam olarak oturmasını sağlayın.


Diş Pastası Süsleme Modelleri

Diş pastası macunu ile diş şeklinde pasta süslemesi tamamen kendi hayal gücünüze kalıyor. Beyaz şeker hamuru ile kaplayıp tamamen bir diş şeklini verdikten sonra farklı renklerde şeker hamuru kullanarak harika süslemeler yapabilirsiniz. Şeker hamursuz diş pastası yapmak istiyorsanız, yine süslemeler yapmanız mümkün. İlk yapacağınız süsleme göz ve ağız şekli olabilir. Bunun için şeker hamurunu açıp küçük göz şeklinde kesin ve pastanızın üzerine bal ile yapıştırın. Şeker hamuru ile yapacağınız diğer süsler fiyonk, papyon, diş fırçası ve çiçek olabilir. Yüz ifadesini farklı şekillerde yaparak eğlenceli pastalar da ortaya çıkarabilirsiniz. Daha profesyonel görünüm için ise diş şeklinde pasta üzerine şeker hamurundan bir bebek figürü yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde çok daha iyi bir görünüm sağlayabilirsiniz. Pastanın kenarlarına bebeğinizin ismini ve “dişim çıktı” gibi cümleleri de yazmayı unutmayın. Diş Buğdayı Partisi Nasıl Yapılır? yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.


Diş Pastası Fiyatları İstanbul ve Diğer İller

Diş buğdayı pastası sipariş etmek istiyorsanız, yapmanız gereken aslında çok basit. Diş buğdayı pastası yapan onlarca seçenek bulabilirsiniz. Genellikle diş buğdayı pastası fiyatları pastanın kaç kişilik olduğuna göre ve tasarımına göre değişiklik göstermektedir. Ortalama büyüklükte bir pastayı 80-100 TL aralığında almanız mümkündür.


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Diş Pastası Modelleri ve Diş Şeklinde Pasta Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
4.9 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?