Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Değişik Nikah Şekerleri Yapımı, Modelleri ve Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 09/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün hazırlıkları yaparken farklılıktan yana seçim yapmak istiyorsanız değişik nikah şekerleri tercih edebilirsiniz. Klasik nikah şekeri modelleri yerine ilginç, akılda kalan ve sevdiklerinizi gülümseten, değişik nikah şekerleri tasarımları seçebilirsiniz.


Birbirinden Güzel ve Değişik Nikah Şekerleri

Düğününüz için seçtiğiniz her bir detayın alışılmadık ve sizin stilini yansıtan detaylar olmasını istiyorsanız sayısız seçeneğe sahipsiniz. Herkes tarafından bilinen nikah şekeri yerine şaşırtan, gülümseten ve anı olarak saklanabilecek nikah şekerleri tercih etmeye ne dersiniz? İşte sizin için derlediğimiz harika modeller ve yapımı konusunda ipuçları.


Sabun Hediyelikleri

Nikah şekeri dendiğinde akla her zaman şeker ikramı gelse de artık şeker hediye etmek oldukça demode. Bunun yerine kullanılabilen veya anı olarak saklanabilecek objeler tercih ediliyor. Mis kokulu ve rengarenk sabunlar alıp nikah şekeri olarak konuklarınıza dağıtabilirsiniz.


Sukulent Nikah Şekeri

Mini bir saksı içerisinde sukulent hediye etmek son zamanların en popüler nikah şekeri fikri. Sevdikleriniz bu sukulentleri suladıkça sizin muhteşem düğününüzü hatırlayacak.


Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri

Minik kavanozların içerisine şeker koyarak harika nikah şekerleri elde edebilirsiniz. Bu kavanozların üzerine etiket yapıştırarak kendinize özgü hale getirebilirsiniz.


Tohum Bombası Nikah Şekeri

Değişik nikah şekerleri fikri arıyorsanız kesinlikle tohum bombası fikri tam da size göre. İçerisinde çeşitli çiçeklerin tohumlarını barındıran bu tohumları sevdiklerinize hediye ederek evlerinde bir çiçek büyütmelerini sağlayabilirsiniz. Bu çiçek onlara her zaman sizi ve düğününüzü hatırlatacaktır.


Değişik Nikah Şekerleri

Farklılık arayanların imdadına koşan bir nikah şekeri tasarımı daha. Kalp şeklinde kaşıklar alarak bunu nikah şekeri olarak konuklarınıza verebilirsiniz.


Macaronlu Nikah Şekeri Modelleri

Eğer nikah şekerinizin konuklarınızın damak zevkine hitap etmesini istiyorsanız minik bir kutu içerisinde macaron ikram edebilirsiniz. Rengarenk olması ve son derece sevimli görünmesi macaronları ideal nikah şekeri yapmaya yetiyor.


Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri

Kendi nikah şekerinizi evde yapmak için daha fazla ipucu görmek istiyorsanız Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri başlıklı yazımıza göz atmaya ne dersiniz? 


En İyi Nikah Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Değişik Nikah Şekerleri Yapımı, Modelleri ve Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 50 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?