Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Hikayesi Video Çekimi Nedir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum hikayesi video çekimi, hayatınızın en önemli günü olan bebeğinizin doğumunu bir klip ya da kısa film haline getirmek amacıyla yapılır. Bir bebeği dünyaya getirmek hem anne hem de baba adayı için oldukça anlamlıdır. Yaklaşık 9 ay boyunca onun geldiği günü büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekledikten sonra o büyük gün geldiğinde, anı ölümsüzleştirmek yapılabilecek en iyi şeylerden biridir. Bebeğiniz gözünüzün önünde gittikçe büyüdüğünde geriye dönüp onu nasıl dünyaya getirdiğinizi doğum hikayesi videonuza bakarak görebilirsiniz. Hem çok güzel hem de çok duygusal bir video olan doğum hikayesi video çekimi birçok aile tercih ediyor.


Doğum Hikayesi Video Çekimi Temaları

Doğum hikayeleri çok farklı temalar içerebilir. Doğum öncesinden başlayan, yani annenin hamilelik görüntülerinin de yer aldığı hikayeler mevcut. Aynı şekilde doğum sonrasında, bebeğin biraz daha büyüdüğü anın da yer aldığı uzun bir belgesel tadında doğum hikayeleri de bulunuyor.


Doğum hikayesi video çekimi için doğum anı önemlidir.

Doğum hikayesi çekimlerinde en popüler olan doğum anı yani hastanedeki çekimlerdir. Burada anne ve babanın heyecanı, aile bireylerinin dışarıdaki endişeli ve heyacanlı bekleyişleri, odanın hazırlanması, bebeğin doğum anı, bebek doğduktan sonra aile bireylerinin sevinci ve anne ve babanın beraber birbirlerine sevgi gösterdikleri anlar gibi detaylar yakalanır.


Unutulmaz anlar ölümsüzleştirilir.

Doğum hikayesi çekimi yapılırken aynı zamanda fotoğraf çekimi de yapılır. Çünkü bu çok özel anlar mutlaka ölümsüzleştirilmelidir. Annenin bebeğini ilk gördüğündeki yüz ifadesi, ilk dokunuşu, babanın anneye ve bebeğe bakışı gibi detaylar oldukça önemlidir.


Müzik seçimi hikayeye ayrı bir hava katar.

Yalnızca hastanede çekilen doğum anı videoları genellikle klip şeklinde hazırlanır. Anlamlı ve de duygusal bir müzik seçilir ve bu görüntüler birbiri ardına sıralanır. Yaklaşık 4 ya da 5 dakika süren bu klip doğum hikayesinin özet halidir. Ve birçok çift de bu halini tercih eder.


Hamilelik çekimleri de olursa, çok daha güzel olur.

Doğum hikayelerinde hamilelik çekimlerinin olduğu bölümler de yer alabiliyor. Yani doğum hikayesi videonuz dilerseniz doğum anından değil bebeğinizi beklediğiniz anlardan başlayabilir. Hamilelik görüntüleriniz, bebek odasını hazırlama heyecanınız, dış mekan çekimleri gibi detaylar bu video klipte yer alabiliyor.


Aile bireylerinin röportajlarına yer vererek daha özel yapabilirsiniz.

Bu doğum hikayelerine ek olarak sonunda aile fertlerinin kısa röportajlarının da yer aldığı bölümler de çekilebiliyor. Müzikli klibin ardından çok sevdiğiniz aile üyelerinin bebeğiniz hakkındaki duygu ve düşüncelerini dinleyebiliyorsunuz.


Doğum Hikayesi Video Çekimi Neden Önemli?

Doğum hikayesi video çekimleri, hem sizin için hem de bebeğiniz için harika bir anıya dönüşür. Bebeğiniz büyüdüğünde, anne karnındayken neler olup bittiğini ve doğum anını izleyebilir ve bu büyülü ana tanık olabilir. Daha fazla fikir almak için Doğum Fotoğrafçısı Seçimi İçin Öneriler yazımızı okuyabilirsiniz.


En İyi Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Hikayesi Video Çekimi Nedir? için en iyi profesyonel listesi
5.0 42 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?