Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Panosu Şablonu Nasıl Olmalı?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son yıllarda hemen her özel gün, farklı şekillerde kutlanıyor ve farklı şekillerde anı haline getiriliyor. Bu trendlerden son dönemde anne adaylarının en çok tercih ettiği ise doğum panoları oldu. Bebeğin doğumundan önce veya sonra yapılabilen bu doğum panosu şablonu bebeğinizin adı, doğduğu tarih ve saat, kilo ve boy bilgilerini içeriyor. Bebeğinizin doğumu ile ilgili hazırlayacağınız ya da satın alacağınız bu doğum panoları harika bir hatıraya dönüşüyor. Peki doğum panosu şablonu nasıl yapılır?


Doğum Panosu Şablonu İçindeki Bilgiler

Doğum panosu şablonu hazırlarken internet üzerinden çok farklı fikirler edinebilirsiniz. Şablonunuzu power point programı ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Panonun üzerinde yer alacak isim, tarih ve saat bilgilerinin nasıl şekilde görüneceğine bu şablon ile karar vereceksiniz. Öncelikle power point programını açtığınızda karşınıza gelecek olan ilk sayfanın üst kısmında bulunan sekmeler arasından “tasarım” sekmesine tıklayın. Daha sonra sol kısımda bulunan “sayfa yapısı” kısmına tıklayarak panonuzun ölçüsünü belirleyin. İdeal pano ölçüsü 30-30’dur. Ölçünüzü girdikten sonra yine üst kısımda bulunan sekmelerden “ekle” kısmına gelin. Bu kısımda “metin” kısmına tıklarsanız şablonunuza yazı yazabilirsiniz. Daha sonra bebeğinizin ismi, doğum tarihi, doğum saati gibi bilgileri yazdıktan sonra sol üst köşeden yazı tipine, rengine ve boyutuna karar verebilirsiniz. Üst kısımda yer alan “metin yönü” seçeneği ile yazının dikey, yatay gibi farklı şekillerde görünmesini sağlayabilirsiniz. Ve böylece şablonunuz hazır demektir. Daha sonra bu şablonu isterseniz ahşap pano, isterseniz etamin pano olarak kullanabilirsiniz.


Doğum Panosu Renkleri

Şablonunuzda ismi, tarihi ve boy-kilo bilgisini farklı renklerde oluşturabilirsiniz. Farklı renkler kullanabilmenizin yanı sıra her bir bilgiyi farklı yazı tipi ve boyutta da yapabilme şansınız var. Dilerseniz bebeğinizin ismini daha büyük ve canlı bir renkte yaparak dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Eğlenceli yazı tipleri seçerek hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Dilerseniz de internet üzerinde hazır olarak bulabileceğiniz araba, çiçek, kalp gibi farklı figürleri küçük resim ekle kısmından şablonunuza ekleyebilirsiniz. Böylece çok daha göz alıcı ve şık bir doğum panosu şablonuna ulaşabilirsiniz.


Doğum Panosu Modelleri

Eğer siz de hayatınız boyunca saklayabileceğiniz ve o çok özel anın büyüsünü taşıyabilecek bir anı oluşturmak istiyorsanız farklı şekillerde yapılabilen doğum panolarını tercih edebilirsiniz. Ahşap, etamin, kanaviçe ve daha birçok farklı tasarımda doğum panoları yapabilirsiniz. Kendi imkanlarınızla kolaylıkla yapabileceğiniz doğum panosu için gerekli malzemeleri edindikten sonra bir şablona göre ilerleyerek harika bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz.


En İyi Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Panosu Şablonu Nasıl Olmalı? için en iyi profesyonel listesi
5.0 135 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?