Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ev Partisi Atıştırmalıkları için Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Ev partisi arkadaşları ile rahat vakit geçirmek isteyenlerin son dönemde tercih ettiği parti temalarından biri haline geldi. Arkadaşlarınızı evinize çağırarak vereceğiniz partide hem ev ortamının rahatlığını yaşayabilir hem de çok keyifli anlar yaşayabilirsiniz.


Ev partisi için kolay tarifler

Eğer bir ev partisi vermeyi düşüyorsanız planlamanız gereken birçok detay var. Bu detaylardan en önemlisi de hiç kuşkusuz atıştırmalıklar. İşte davet ettiğiniz arkadaşlarınızın çok seveceği hem pratik yapıma sahip hem de lezzetli ev partisi atıştırmalıkları..


Acılı Patlamış Mısır

İhtiyacınız olan malzemeler;

200 gram mısır

100 ml. sıvı yağ

2 çay kaşığı toz kırmızı biber

1-2 tutam tuz

Mısırları patlatacağınız derin tencerenize sıvı yağı koyun. 1 çay kaşığı kırmızı biberi bu yağa ilave edin. Ve tuz ile mısıra da tencerenize koyun. Mısırlar patladıktan sonra 1 çay kaşığı kırmızı biber daha ilave ederek karıştırın. Ve acılı patlamış mısırınız hazır!


Peynirli Kraker

İhtiyacınız olan malzemeler;

Yarım su bardağı cheddar peyniri(rendelenmiş)

Tereyağı (oda sıcaklığında)

1 yemek kaşığı hardal (tepeleme)

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

1 su bardağı un

Peynir ve erimiş tereyağını çırpın ve sonrasında tuz, biber ve hardalı bu karışıma ekleyin. Unu eleyerek yavaşça bu karışımın içine ilave edin. Böylelikle bir hamur elde edeceksiniz. Sıkma torbası ya da el yardımıyla bu hamura şekil vererek tepsinize dizin. 175 derecede ısıttığınız fırında 14 dakika pişirin.


Çikolatalı Muzlar

Malzemeler:

1 su bardağı damla

1 yemek kaşığı tereyağı

1 su bardağı fındık/fıstık

Tereyağını ve damla çikolataları benmari usulü erittikten sonra ikiye böldüğünüz, çubuklara sapladığınız ve 5 dakika buzlukta beklettiğiniz muzları bu erimiş çikolataya batırın. Hemen arkasından çekilmiş fındık ya da fıstığa batırın. 45 dakika daha buzlukta beklettikten sonra harika atıştırmalıklarınız hazır olacak.


Salam Rulosu

Dilimlenmiş salamların arasına, öncesinde çubuk şeklinde doğradığınız kaşar peynirlerini koyarak rulo halinde sarın. Salama alternatif olarak pastırma da kullanabilirsiniz. Fırında ya da tavada bu ruloları kaşarlarınız eriyene kadar pişirin. Ruloların sabit kalması için kürdan saplayabilirsiniz.


Lavaştan Cips

Hazır cipsler yerine evde kendiniz harika cipsler yaparak arkadaşlarınızı hayran bırakabilirsiniz. Lavaş ekmekleri üçgen şekilde kestikten sonra fırına atarak çıtır bir hale gelene dek pişirin. Sonrasında bir kap içine rendelenmiş soğan, domates ve sarımsak koyun. Fırından çıkardığınız çıtır lavaşların üzerine bu karışımı dökün. Ve üzerine kaşar peyniri rendeleyerek 5 dakika daha fırında bekletin.


Reçelli Milföy

Milföy hamurlarıyla çok pratik atıştırmalıklar yapıldığını herkes bilir. Siz biraz daha farklılık katmak amacıyla milföy hamurların içerisine reçel koyun ve böreğinize tahta çubuk sabitleyerek harika bir atıştırmalık elde edin.


Karpuz-Peynir

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti karpuz-peynir ikilisini ev partisinde atıştırmalık olarak sunmaya ne dersiniz? Küçük küçük kestiğiniz karpuz dilimlerini ve peynirleri çöp şişlere dizerek harika bir sunum yaratabilirsiniz.


Ev partisi için konsept önerileri

Samimi bir ortamda eğlenmeyi seviyorsanız ev partileri tam size göre. Evinizde arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz bir parti organize etmeyi düşünüyorsanız, en eğlenceli ev parti konseptleri için sitemizi incelemenizde fayda var.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ev Partisi Atıştırmalıkları için Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 43 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?