Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Topuklu Ayakkabı ve Elbise Kombinleri 2017 Trendleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Her ne kadar rahatlık ve sadelik, salaşlık her geçen gün hayatımıza yerleşmeye devam etse de elbise ayakkabı kombinleri yapmak da özel günlerimizin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.


Doğru Ayakkabı Seçiminin Önemi

Aldığımız en trend parça veya vücudumuza en çok yakışan kıyafet, doğru parçalarla kombin yapılmadığı müddetçe bizi şıklıktan rüküşlüğe doğru sürükleyebiliyor. İşte bu nedenle özellikle en göz alıcı parçalar olan ayakkabılarımızın seçimini yaparken birkaç püf noktasına dikkat etmemiz gerekiyor.


Eteğimizin boyu çok önemli

Elbisenizin rengi, kumaşı veya modeli ne olursa olsun boyunun uzunluğu, ayakkabı seçiminiz için öncelikli önemli olan detay. Diz altında bir elbise için orta yükseklikle bir topuk tercih edebilecekken, yerleri öpen bir elbise için çok daha yüksek bir topuk giyip, boyunu uygun uzunluğa getirmeniz gerekebilir.


Mini elbiseler ve platform topuklar

Kloş mini elbiseler veya vücudu saran elbiselerle kullanacağınız platform topuk ayakkabılar sayesinde hem bacaklarınız ince görünecek, hem de sevimli ama feminen bir görünüm elde edeceksiniz. Düz renk bir elbiseniz varsa altına kullanacağınız renkli ve ışıltılı bir ayakkabı sayesinde tüm gözleri de üzerinizde toplamanız mümkün.


Kokteyl için elbise ayakkabı kombinleri

Katılacağınız bir gündüz daveti, nikâh veya kokteyl için seçeceğiniz sade ama şık bir diz altı elbise için, yüksek bir topuk seçebilir, duruşunuzu da daha dik hale getirebilirsiniz. Desenli bir elbiseniz varsa bunun için düz bir renk tercih edebilir, düz renk bir elbiseniz varsa aksesuarlı veya rengârenk bir elbise ayakkabı kombinleri yaratabilirsiniz.


Göz alıcı elbise ayakkabı kombinleri

Elbisenizin kumaşı veya rengi herkesi kendine baktırıyorsa, dikkatleri çekmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmıyorsa; ayakkabınızı da daha sakin renklerden seçebilirsiniz. Şıklığınızı artıracak bu küçük detay sayesinde gözler sizin üzerinizde olacak.


Spor şık elbise ayakkabı kombinleri

Topuklu ayakkabı jean ve basic t-shirt ile kombinlendiğinde ortaya hem spor hem de şık bir görünüm çıkacaktır. Bu kombini ayakkabınıza uyacak bir çanta ile birleştirebilirsiniz.


Sevimli elbise ayakkabı kombinleri

Hem sevimli hem de şık görünmek istiyorsanız kahverengi, taba rengindeki topuklu ayakkabınızı pastel tonlardaki etek ve dantel detaylı bluz ile kombinleyebilirsiniz.


Kışın da tarzından ödün vermeyenlere...

Kış mevsimi için elbise ayakkabı kombinleri için fikir arıyorsanız en tarz kombinlerden ve kıyafetlerden ilham alabilirsiniz. Dolgu topuk ayakkabılar ile rahat ve şık bir kış geçirebilirsiniz.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Topuklu Ayakkabı ve Elbise Kombinleri 2017 Trendleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 109 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?