Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ofis Ortamı Nasıl Eğlenceli Hale Gelir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Lacivert rengin hüküm sürdüğü iş dünyasının aslında en renkli birimidir ofisler. Büyük, kurumsal şirketlerin merkez oluşumlarına göre tüm ülkeye hatta yurt dışına kadar uzanan ofisleri daha küçük bir iş alanı olduğu için daha samimidir. Bir şirket olarak sizin ofis ortamınız nasıl? Daha resmi ve daha soğuk mu? Daha rahat ama daha düzensiz mi? Peki, bunun orta yolu yok mu? Elbette var ve biz sizin için ne çok resmi ne de çok düzensiz -tam tadında- bir ofis ortamı oluşturmanız için ipuçları vereceğiz.


İşte, "ofis ortamı nasıl eğlenceli hale gelir?" sorusunun cevabı;

Çocuk ruhunuzu kaybetmeyin

Öncelikle içinizdeki çocuğun zaman zaman ofiste de çıkmasına izin verin. İster şirket sahibi, ister ofis müdürün olun fark etmez. Size bağlı çalışanlar ile arada şakalaşmak, eğlenmek hem size keyif verir hem de çalışanınıza kendini önemli hissettirirsiniz.


Dekorasyona önem verin

Eğlenceli, dinamik bir ofisinizin olmasını istiyorsanız dekorasyona önem verin. Renkli ve modern mobilyalar, sıra dışı ofis malzemeleri ile hem eğlenceli hem de hayat dolu bir ofise sahip olabilir, çalışanlarınıza keyifli bir iş ofis ortamı sunabilirsiniz. özellikle enerjik renk seçimleri ile ofisinize gelen çözüm ortaklarınızın ve müşterilerinizin de kendilerini rahat hissetmesini sağlayabilirsiniz.


Özgürlük herkesin hakkıdır

Mümkünse kılık kıyafet konusunda çalışanlarınızı serbest bırakın. Elbette belli çizgiler dahilinde. Kendilerini rahat hissedecekleri kıyafetler içinde çalışan ve kendini tek düzelikten kurtaran çalışanlar her zaman daha verimli ve daha kreatif olurlar.


Özel atıştırmalıklar, güzel menüler

Ofisinizde eğlenceli bir ofis ortamı oluşturmak için tüm detayları eğlenceli kılmalısınız. Çay molaları, öğle yemeği de buna dahil. Şık bir masada çalışanlarınızı bekleyen, istedikleri her an alabilecekleri özel atıştırmalıklar, dünya mutfağından seçilmiş özel menüler ile çalışanlarınıza kendilerini özel hissettirebilir ve kendilerine ait olan bu özel zamanları eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.


Konu partiyse, çeşit çeşit seçeneğiniz var

Ofis ortamı her ne kadar küçük ve bu sebeple samimi olsa da sonuçta orası bir iş yeri. Ve yetişmesi gereken işler var. Bu yüzden her ne kadar ofisi eğlenceli hale getirseniz de hiçbir zaman çalışanlarınız tam anlamıyla eğlenemez, sadece çalışma zamanlarını daha rahat geçiririler. Bu amaçla bir tamamlayıcı olarak ayda ya da mevsimde bir ofis partileri düzenlerseniz iş saati dışında da çalışanlar bir araya gelir ve kaynaşırlar.

Peki, bu partiler nasıl olur?

Sorunun detaylı cevabını bir başka yazımızda bulabilirsiniz. Ama birkaç ipucu vermek gerekirse şunlara dikkat edin;

  • Partileri ofiste yapın ki, çalışanlar tüm gün çalıştıkları ortamda eğlenebileceklerini de görüp ortama karşı bağlılıkları artsın.
  • Parti zamanını iş saatinden keserek yapın ki, çalışanlarınızın kendi zamanlarını almayarak jestinizi tam yapın.
  • Konseptler ile partilerinizi renklendirin. Mesela kıyafet balosu, karaoke partisi, oyun gecesi, müzik dinletisi gibi...
  • Ve bu partilerin bazılarını çalışanlarınıza özel kılın. Doğum günleri için ayırın. Bu hem doğum günü kutlanan çalışanı mutlu eder, hem de diğer çalışanları "sıra bana da gelecek" diye keyifli bir bekleyişe sokar.



En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ofis Ortamı Nasıl Eğlenceli Hale Gelir? için en iyi profesyonel listesi
4.7 103 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?