Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evlilik Teklifi Ederken Verilecek En Güzel 10 Yüzük Modeli

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik teklifi, sevdiğiniz kişiyle hayatınızı birleştirme yolunda attığınız ilk adımdır. Ve bu adım hem çok özel hem de yıllarca hatırlanacak bir anıya dönüşür. Birlikte bir ömür geçirmek istediğiniz kişiye bu teklifi yaparken hem evlilik teklif edilecek mekan konusunda hem sürpriz konusunda hem de en önemli kısım olan yüzük modeli konusunda özenli davranmalısınız.


Evlilik Teklifi İçin Yüzük Modelleri

İşte sevdiğiniz kişinin çok beğenebileceği ve size bu konuda fikir verebilecek evlilik teklifi ederken verilecek en güzel 10 yüzük modeli:


Oval kesim pırlanta yüzük modeli

Son dönem trendleri arasında yer alan oval kesim pırlanta yüzükler evlilik teklifi ederken alınabilecek en iyi yüzük modelleri arasında yer alıyor. Pırlanta yüzük konusunda gösterişten hoşlanan biri için oval kesim pırlanta yüzükler harika bir seçim olabilir.


Damla şeklinde tek taş yüzük modeli

Damla şeklindeki bu yüzükler hem minimal hem de kibar yüzüklerden hoşlananlar için son derece ideal görünüyor. İnce çevresi ve damla şekli son derece naif bir tasarıma sahip.


Taşlı yüzük modeli

Tek taş yüzük modellerine iyi bir alternatif olabilecek bu her yanı taşlı yüzükler de gelin adaylarının ilgi gösterdiği yüzüklerden biri. Klasik tek taş modellerini beğenmeyen ya da tarzına uymayan birine evlenme teklif edecekseniz kesinlikle bu model bir yüzük almanız doğru bir tercih olacaktır.


Vintage yüzük modeli

Vintage trendi yüzük modellerine de uğramadan geçmedi. Bu aile yadigarı havasında olan şık vintage yüzüklerle anlamlı bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Evleneceğiniz kişinin stili vintage veya retro stiline yakınsa bu tür bir yüzük ile yüzünü güldürebilirsiniz.


Küçük taşlı yüzük modeli

Teklif edeceğiniz kişinin tarzı sade ve minimal ile kesinlikle seçeceğiniz yüzük de abartıdan uzak, minimal bir tasarım olmalı. İnce ve küçük taşlı bu yüzük modeli hem son derece zarif hem de sade görünüyor.


Siyah taşlı yüzük modeli

Son birkaç yıl içerisinde bir hayli popüler olan siyah taşlı yüzükler, farklılığı seven ve yeniliklere açık olanlar için tercih edilebilir. Hem asil hem de cool bir görünüme sahip siyah pırlantalı yüzük ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.


Pembe altın pırlanta yüzükler

Takı dünyasında adından çok söz ettiren rose gold, yani pembe altın pırlanta yüzüklerde de kendini gösteriyor. Bu çok zarif rose gold yüzük modelleri ile şık bir mekanda evlilik teklifi yapabilirsiniz. Trendleri yakından takip eden ve moda tutkunu olan biri ile hayatınızı birleştirecekseniz evlilik teklifini kesinlikle böyle bir yüzükle yapmalısınız.


Modern yüzükler

Modern tasarımlardan hoşlanan ve farklılığı seven bir gelin adayına evlenme teklif edecekseniz tek taş yüzüğe farklı detaylarla boyut katılan bu yüzük modelini tercih edebilirsiniz.


Renkli taşlı pırlanta yüzükler

Sıradanlıktan hoşlanmayanlar için ideal olabilecek renkli pırlanta yüzük modelleri harika bir alternatif olabilir. Onun sevdiği bir renge sahip şık bir yüzük ile mutluluktan havalara uçmasını sağlayabilirsiniz.


Antik yüzükler

Tarihten ve de eski dönemlerden hoşlanan birine evlenme teklif edecekseniz, antik tasarıma sahip bu tarz bir yüzük modeli sizin için uygun olabilir.


Düğün Hazırlıkları

Son olarak düğün hazırlığınız nasıl gidiyor onu merak ettik. Eğer düğün hazırlığında, hangi aşamada olduğunuzu merak ediyorsanız ve de unuttuğum bir şey kaldı mı acaba diye sürekli sorguluyorsanız sizin için gigbi.com olarak hazırladığımız "Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı" yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evlilik Teklifi Ederken Verilecek En Güzel 10 Yüzük Modeli için en iyi profesyonel listesi
4.8 99 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?