Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evlilik Yıldönümü Kutlama Mesajları Örnekleri, Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik yıldönümü bir evliliğin en özel günlerinden bir tanesidir. Bu yüzden bu özel günü sade evlilik yıldönümü kutlama mesajları ile geçirmek yerine romantik mesajlar atmak hem sizi hem de partnerinizi mutlu edecek bir davranış olur.


Evlilik Yıldönümü Kutlama Mesajları

Öncelikle bu günün partneriniz ve sizin aranızda çok özel bir gün olduğunun farkında olarak bu günün kıymetini bildiğinizi partnerinize göstermeye çalışın. Evlilik Yıldönümü kutlama mesajları romantik olabileceği gibi duygusal , heyecanlı ,çocuksu bile olabilir. Partneriniz ile ruh haliniz ne ise ona sadık kalın farklı davranmayın kendiniz olun.


Romantik Mesajlar

Evlilik yıldönümü kutlama mesajları genel olarak günün anlam ve önemi dolayısıyla romantik kelimeler içeren mesajlardır. Sevgi sözcüklerini bugün bol bol kullanın. Partnerinizi şımartın. Başka günler Aşkım , Bir tanem , Sevgilim , Bebeğim , Balım hangisi hoşunuza gidiyorsa onunla seslenin sevdiğiniz insana.

“Bir tanem seninle geçen her saniyem mutluluk ile dolu sensiz bir anım bile geçmesin iyi ki benimle evlendin iyi ki benim eşim oldun. Hiç ayrılmayalım. Seni sonsuza dek seveceğim benim canım aşkım.”

 

“Bebeğim seninle evlendiğim günden beri her günüm ilk gün ki kadar güzel sen benim bir tanecik aşkımsın ve hep öyle kalacaksın evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım”

Buradaki gibi sevgi sözcüklerini kullanmaktan çekinmeyin fazla abartmadan kullanacağınız her sevgi sözcüğü partnerinizin hoşuna gidecektir.


Duygusal Mesajlar

Duygusal mesaj yazmak özellikle kadınların daha çok hoşuna gidecektir. Kadınlar yapıları gereği erkeklere göre daha duygusal olurlar. Bu yüzden bir kadına evlilik yıldönümü kutlama mesajları yazıyorsanız duygusal bir mesaj eşinizi oldukça mutlu edecektir. Eğer eşinizden uzaktaysanız uzakta onsuz olmanın ne kadar zor olduğundan bahsedebilirsiniz. Eşinizin yanındaysanız onunla hem iyi hem de kötü günlerde birlikte olmanın güzelliğinden bahsedebilirsiniz.

“Bir tanem , aşkım senden uzakta olduğum şu günlerde senin kıymetini her geçen gün biraz daha anlamaktayım. Seninle evlilik yıldönümümüzde bir arada değiliz ama biliyorum ki kalbin benimle benim kalbim de seninle seni çok seviyorum aşkım iyi ki seninle beraberim. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”

“Aşkım, her şeyim seninle acısıyla tatlısıyla beraber bir ömür geçiriyoruz. Seninle mutlu olmak da güzel üzülmek de değerli senin olduğun her yer benim için cennet seninle olduğum için çok mutluyum aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”


Ona kendini değerli hissettirin

Yazının başında da bahsettiğim gibi yıldönümleri ,doğum günleri sevgimizi gösterim partnerimize onu değerli hissettirmemiz gereken günlerdir. Bir evlilik yıldönümü kutlama mesajı bile eşinizi çok mutlu edebilir. Ona kendisini değerli hissettirdiğinizde ona en büyük hediyeyi vermiş olursunuz. Evlilik yıldönümü kutlama mesajları yazarken eşinizi , partnerinizi değerli hissettirebiliyorsanız bu özel gün amacına ulaşmış demektir. Dilerseniz, İlk Evlilik Yıldönümü Kutlaması Sürprizleri, Hediye Fikirleri ve Tavsiyeleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evlilik Yıldönümü Kutlama Mesajları Örnekleri, Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 66 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?