Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evlilik Yüzüğü Modelleri İçin Farklı ve Yaratıcı Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün esnasında takılacak ve birlikte olduğunuz uzun yıllar boyunca parmaklarınızda kalacak evlilik yüzüğü, hem zevkinize hem de kişiliğinize uygun bir tasarıma sahip olmalı. Klasik modellerin yanı sıra birçok takı tasarımcısının farklı fikirleri ile evlilik yüzüğü modelleri de çeşitlenmeye devam ediyor.


Evlilik Yüzüğü Modelleri İçin Yaratıcı Öneriler

Evlilik yüzüğü seçimi, çiftler için en önemli ve özenli süreçlerden biridir. Siz de düz ve klasik yüzükler yerine daha sıradışı, şık ve aşkınızdan izler barındıran bir evlilik yüzüğü modelleri takmak istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.


Kalp Şeklinde Evlilik Yüzüğü Modelleri

Çift yüzükleri hemen hemen aynı tasarıma sahip olsa da kadın ve erkek yüzükleri farklı detaylarla birbirinden ayrılabiliyor. Hem aşkınızı özetleyen hem de şık duran bu harika yüzük modeli, bir araya geldiğinde kalp şeklini oluşturuyor. Kadın için olan yüzükte taşlı süslemeler bulunan bu modelin erkek yüzüğü daha sade bir tasarıma sahip. Hem gümüş hem de altın barındırması da zengin bir görünüm kazandırmaya yetiyor.


Kalp Ritmi Şeklinde Evlilik Yüzüğü Modelleri

Son dönemde düğün modası trendlerinden biri olan "I do" yani "evet" anlamındaki sözcüğün ses titreşimlerine yansıdığı bu harika tasarım da romantik ve anlamlı bir yüzük taşımak isteyenler için ideal. Hem kadın hem de erkek için uygun olan bu tarz bir yüzük hem minimal hem de sade oluşuyla da gelin ve damat adaylarının en sık tercih ettiği modellerden biri.


Ahşap Evlilik Yüzüğü Modelleri

Farklı bir seçim yapmak isteyenler için son dönemin trendlerinden biri olan ahşap yüzükler harika bir seçim. Altın ya da gümüş yüzüklere alerjisi olanlar ya da tercih etmeyenler bu harika ahşap yüzükleri alternatif olarak görebilir. Kadın için daha ince ve zarif, erkek için kalın olacak şekilde tasarlanan bu yüzükler farklı renklerde de tercih edilebilir.


Anahtar & Kilit Şeklinde Evlilik Yüzüğü Modelleri

Yine farklı bir seçim yapmak isteyenler için aşkı özetleyen bu anahtar ve kilit temalı yüzük de muhteşem görünüyor. Evlenen çiftler için anlamlı olabilecek ve hayatınız boyunca taşıyacağınız yüzükte aşkınızı özetleyen bir figür bulunduran bu tarz farklı evlilik yüzüğü modelleri son dönemde bir hayli popüler.


Ağaç Gövdesi Tasarımı

Aşkınız, baş harflerinizi ağaç gövdelerine kazımak isteyecek kadar kuvvetliyse, ağaç gövdesi tasarımına sahip bir yüzük tercih edebilirsiniz. Bu son derece otantik ve romantik yüzük modeli özellikle moda trendlerini takip eden genç çiftler için oldukça ideal. Üzerinde baş harflerinin bulunması ve eskitilmiş gümüş görünümü de tercih edilesi duruyor.


Minimal Evlilik Yüzüğü Modelleri

Abartılı yüzüklerden hoşlanmayanlar için bu orta kısmında küçük bir taş bulunan yüzükler de harika görünüyor. Gömülü taş son derece minimal ve zarif bir görünüm yaratıyor. Erkek ve kadın yüzüklerinin farklı boyutları oluyor. Kadınlar için daha ince, erkekler içinse daha kalın modeller tercih ediliyor.


İşlemeli Evlilik Yüzüğü Modelleri

Gösterişli ve de şık bir evlilik yüzüğü isteyenler de bu tarz işlemeli ve geometrik figürlere sahip modelleri tercih edebilir.


Evlilik Yüzüğüne Alternatif Olabilecek En İyi 10 Yüzük Dövme Modeli

Yüzük takmaktan hoşlanmıyorsanız ya da daha farklı evlilik yüzüğü fikirleri arayışındaysanız, yüzük parmaklarınıza dövme yaptırmayı düşünebilirsiniz. En iyi yüzük dövme modelleri için sitemizde yer alan yazılardan ilham alabilirsiniz.


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evlilik Yüzüğü Modelleri İçin Farklı ve Yaratıcı Öneriler için en iyi profesyonel listesi
4.9 98 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?