Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Köpek Dışarı Tuvalet Eğitimi Nasıl Verilir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/04/2022 tarihinde yazıldı.

Evde köpek bakmaya karar verdiysen ve nasıl köpek dışarı tuvalet eğitimi vermen gerektiğini bilmiyorsan bu yazımız tam da sana göre!

Öncelikle bilmelisin ki, köpek dışarı eğitimi vermek zaman alan bir eğitimdir ve bu süreçte oldukça sabırlı, ona karşı sevgi dolu olman gerekir. Önemli bir hatırlatma: Köpeğini tuvalete çıkaracağın zaman mutlaka yanında poşet almayı ve çevreyi temiz tutmayı lütfen unutma.


Köpek dışarı tuvalet eğitimi ne zaman başlar?

Köpekler 3. aylarından sonra dışarı tuvalet eğitimi için hazır duruma gelirler. Köpeği dışarı tuvalete alıştırmak için düzenli bir beslenme programı oluşturarak işe başlayabilirsin, her gün aynı miktarda ve aynı zamanlarda mama vermelisin. Köpekler mama yedikten 1 saat sonra tuvalet ihtiyacı duyarlar. Aslında bu sayede sevimli dostunu hangi zamanlarda tuvalete çıkaracağını da ayarlaman mümkün olacak.

Köpeği dışarı alıştırmak için onu dışarı çıkarmadan önce tasmasını göster ve “çiş zamanı”, “hadi çıkalım” gibi belirlediğin komutlara onu alıştır. Bir süre sonra bu sevimli dostun için bir eğlence haline gelir ve dışarıya çıkmak için senden heyecanla komut beklemeye başlar.


Köpekler günde kaç kere tuvalete çıkar?

Köpek dışarı tuvalet eğitimi için ilk zamanlarda günde 4 kere sevimli dostunu tuvalete çıkarmalısın. Bu onun yemek yedikten sonra tuvalet ihtiyacını gidermesi için bir rutin oluşturacaktır. İlerleyen zamanlarda ise bu sayı günde 2 kere olacak şekilde azaltılabilir. Sabah ve akşam olmak üzere köpeğini tuvalete çıkarman yeterli olacak. Tuvalete çıkarma sayısının 4’den 2’ye düşmesi için öğünlerin de düşülmesi gerektiğini unutmamalısın.


Köpeğim tuvaletini dışarı yapmıyor.

Köpeklerin dışarı tuvalet yapmama sebepleri birden fazla olabilir. Eğer onu, köpek dışarı tuvalet eğitimi için yeni dışarı çıkarmaya başladıysan kendisini güvende hissetmesi için her zaman aynı yerlerde yürüyüşe çıkar ya da aynı parklara götür. Bu şekilde dışarıdaki etkenlere odaklanmasını daha aza indirgemiş olursun ve tuvalet yapmayı unutma ihtimali ortadan kalkar. Tuvaletini yaptıktan sonra da ona ödül maması verebilirsin. Doğru bir şey yaptığını bu şekilde daha iyi anlayacaktır.

Tüm bunlar işe yaramıyorsa köpek dışarı eğitiminin ilk zamanlarında köpek pedini de dışarı çıkarabilir ve ona tuvaletini yapmasını sağlayabilirsin. Bu yöntem de sevimli dostunun dışarıda tuvaletini yapması için süreci hızlandıracaktır.

köpeklere dışarıda tuvalet eğitimi için gigbi.com’da yer alan birçok köpek eğitmeni bulunmaktadır. Tüm bu süreç sana zor geliyorsa ya da yoğunluktan böyle bir eğitim vermeye zaman bulamıyorsan, o halde hemen ücretsiz olarak köpek eğitimi için bir talep oluştur ve şehrindeki en iyi köpek eğitmenlerinden tekliflerin gelmesini bekle!


En İyi Köpek Eğitim Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Köpek Eğitim profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Köpek Dışarı Tuvalet Eğitimi Nasıl Verilir? için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?