Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Lohusa Terliği Malzemeleri, Yapımı ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğumdan sonra, lohusa dönemindeyken bazı malzemelere ihtiyaç duyacaksınız. Bu malzemelerin tam olması, hastanede ve evde geçireceğiniz zamanları daha kaliteli bir hale getirecektir. Lohusa terliği de hastanede rahatça gezmenize yardımcı olacak. Bu terlikler sayesinde evinizin rahatlığında hastane koridorlarında gezebilirsiniz.


Lohusa Terliği Malzemeleri ve Yapımı

Lohusa terliği seçerken modelinden çok rahatlığını ön planda tutmanız sağlığınız açısından en yararlı olan şeydir. Bu terliklerle ayakkabıyla olduğundan çok daha fazla rahat edeceksiniz. Ayrıca modellerinin çeşitliliği sayesinde oldukça şık görünmeniz de mümkün olacaktır.


Düğün Çiçeğiyle Lohusa Terliği Yapmak

Kendinize ortopedik, pamuklu, rahat bir terlik alıp, eğer hala duruyorsa gelin çiçeğinizin üstündeki çiçekleri silikon tabancasıyla terliğinizin üzerine yapıştırabilirsiniz. Terliğin rengi konusunda herhangi bir kısıtlamanız yok. İsterseniz beyaz renk kullanabileceğiniz gibi mavi ya da pembe renkler de tercih edebilirsiniz.


Yapay Güllerle Lohusa Terliği Süslemesi

Eğer gülleri seviyorsanız yapay güllerle terliklerinizi süsleyebilirsiniz. İçlerinin boş görünmemesi için ortasına inci ya da beyaz boncuk yapıştırabilirsiniz. Güllerin rengini pembe-beyaz veya pembe-mavi seçebilirsiniz. Güllerin altını da dantellerle süsleyebilirsiniz.


Büyük Çiçeklerle Terlik Süsleme

Eğer diğer çiçekler size çok gösterişli gelmediyse ve terliklerinizle daha şık bir görüntü oluşturmak istiyorsanız daha büyük çiçekler kullanabilirsiniz. Büyük çiçekler gösterişli görünüyor ancak böyle bir terlik yapmak istiyorsanız terliğiniz için başka aksesuarlar kullanmayın.


Bebek Figürlü Terlik Modelleri

Doğumdan sonra kullanacağınız terliklerde çiçek kullanmak istemiyorsanız, biraz daha sevimli bir terlik yapmak için bebek figürleri kullanabilirsiniz. Bebeğinizin cinsiyetine göre kullanacağınız terliğin üstündeki bebeğin cinsiyetini de değiştirebilirsiniz. Daha şık görünmesi için fiyonk, taç gibi aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.


Fiyonklu Terlik Modelleri

Lohusa terlikleriniz için daha abartısız bir tasarım istiyorsanız bu fiyonklu terlikler tam size göre. Fiyonk kullanacaksanız illa büyük fiyonklar tercih etmenize gerek yok. Küçük fiyonklar da tercih edebilirsiniz. Yine bebeğinizin cinsiyetine göre rengini değiştirebilirsiniz.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Lohusa Terliği Malzemeleri, Yapımı ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 145 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?