Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Örümcek Adam Yüz Boyama Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yüz boyama işlemi, birçok etkinlikte ve çocuk doğum günü partilerinde yapılan harika bir işlem. Çocukların en çok sevdiği kısımlardan biri olan yüz boyama işleminde doğal boyalarla çocuklara istediği karakterin yüzü yapılıyor. Örümcek adam yüz boyama örnekleri de bunlardan birisi.


Çocukların en sevdiği örümcek adam yüz boyama örnekleri..

Yüz boyama trendi arasında özellikle erkek çocukların en çok istediği örneklerden biri hiç kuşkusuz örümcek adam. Onun kılığına bürünmek için yüzünün bir maske gibi görünmesini isteyen pek çok çocuk bulunuyor. Üstelik örümcek adam yüz boyama yapmak da son derece kolay. İşte örümcek adam yüz boyama örnekleri


Yüzün yarısını boyama

Yüz boyalarıyla yapabileceğiniz örümcek adam boyama tekniğinde yüzün yalnızca üst bölgesini boyayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan renkler kırmızı, beyaz ve siyahtır. Kaşlar ve göz altlarını beyaz boya ile boyamalısınız. Göze takılan bir maske gibi tüm alın bölgesini ve yanakların üstünü kırmızı ve siyah boyalarla boyayabilirsiniz.


Burna kadar boyanan örnekler..

Beyaz boya ile göz çevresini boyamak istemiyorsanız bu örnekteki gibi boş bırakabilirsiniz. Bu örnekte kırmızı ve siyah boya ile burun bölgesine kadar boyamanız gerekiyor. Burun ve yanaklardan üste doğru tüm alın olmak üzere bir kırmızı boya ile boyadıktan sonra siyah boya ile ağ görüntüsü vermeniz yeterli.


Farklı örümcek adam yüz boyama tekniği

Maske görünümlü boyamalar arasında en güzel görünen örneklerden biri bu boyama tekniği. Bir ağ görünümü verilmiş olan bu örnekte boyanın dış köşelerini sivri şekilde bitirmeniz yeterli. Bu boyamanın diğerlerinden farklı göz çevresine kadar kırmızı boya ile boyanması.


Kısmen boyamalar

Yüzün üst bölümünün boyandığı örneklerin yanı sıra yüzün yarısının boyandığı bu harika örnekler de son derece popüler. Hem sizi uğraştırmayacak hem de güzel bir görünüm kazandıracak bu örnekleri de çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer örnekteki gibi kaşların tam arasında bir örümcek figürü de çizebilirsiniz.


Tüm yüzün boyandığı örnekler..

Tam bir örümcek adam maskesi görünümü vermek için çocuğunuzun tüm yüzünü de boyama şansına sahipsiniz. Bunun için tüm yüzü kırmızı yüz boyası ile boyamalı, sonrasında ise siyah boya ile ağ görüntüsü katmalısınız. Örümcek figürünü de ekledikten sonra harika bir örümcek adam yüz boyama şekline ulaşmış olabilirsiniz.


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Örümcek Adam Yüz Boyama Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 47 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?