Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Pasta Patlatma (Cake Smash) Nedir? En Güzel Örnekleri Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Pasta patlatma son trendlerden biri. Pasta patlatmaca bebeklerin 1. yaş gününde yapılıyor. Şeker, zaten sağlıklı bir şey değil. Dolayısıyla bebeklerin şeker yemesini önermiyoruz. Bebeğinizin pastasını dağıtarak eğlenmesini istiyorsanız ve biraz da şekere karşı bir eylem yapmak istiyorsanız pasta patlatmasına izin verebilirsiniz.


En Güzel Pasta Patlatma Fikirleri

Pasta patlatma bebekler için oldukça eğlencelidir. Pasta patlatırken üstleri pasta olacağı için bu partiye uygun pasta patlatma kıyafeti alabilirsiniz. Bu kıyafeti gönül rahatlığıyla kirletebilir. Pasta patlatmaya uygun elbiselerle çok da şirin görünecektir. Ayrıca onun bol bol fotoğrafını çekip anı olarak saklayabilirsiniz.


Pasta Patlatma Süsleri

Bebeğinizin pastasını patlatmasına izin verecekseniz ortamı da biraz buna göre süsleyebilirsiniz. Pastanın rengiyle uyumlu süsler bu ortama çok yakışacaktır. Mümkün olduğunca yumuşak renkler kullanmaya özen gösterin. Yumuşak renkler fotoğraflarda da hoş duracaktır. Parlak, neon renkler bebeğinizden ve partiden rol çalabilir. Ayrıca etrafa pasta temalı bez afişler de asabilirsiniz.


Cake Smash Pasta Tarifi İçin Öneriler

Pasta patlatma partisi yapacaksanız pastanızın da bu partiye uygun olması gerekiyor. Bebeğinizin zor patlatacağı bir pasta tercih etmeyin. Burada amaç onun eğlenmesi. Pastada fazla şeker kullanmanızı önermiyoruz çünkü bebeğiniz pastaya bulanmış ellerini ağzına götürüp emebilir. Bu durumda da çok fazla şeker yemiş olacak. Bebekler için şeker önerilmiyor. Bebeğinize zararlı bir madde olduğu için şekeri mümkün olduğunca az kullanmanızı öneriyoruz. Şeker yerine pekmez, un yerine tam buğday unu ve krema yerine meyveli labne kullanabilirsiniz. Bu şekilde pastanız çok daha sağlıklı olacaktır.


Pasta Patlatma Malzemeleri

Pasta patlatmak istiyorsanız ve bu partiye uygun bir pasta yapmak istiyorsanız malzemeleriniz de eksiksiz olmalı.

  • 3 adet yumurta,
  • 1 bardak süt veya meyve suyu,
  • 2 su bardağı un (tam buğday unu da kullanılabilir),
  • 8'er gramlık 3 paket ruşeym unu,
  • 1 çay bardağı kadar sıvı yağ,
  • 1 çay kaşığı silme karbonat
  • Süslemek için taze mevsim meyveleri

Pasta Patlatma Tarifi

Pasta yapmayı biraz biliyorsanız cake smash pastasını da kolayca yapabilirsiniz. Cake smash yapımı, pasta yapmayı bilen birini zorlamayacaktır. İlk olarak yumurtaların sarısını ayırıp iyice çırparak köpürmesini sağlayın. Ardından pekmez ilave edin ve iyice çırpın. 1 çay bardağı sıvı yağı da ekleyerek çırpmaya devam edin. Bir kabın içine ruşeym ununu ve karbonatı koyun. Bu unlu karışımı eleyin ve hazırladığınız yumurtalı karışıma ekleyin. Pürüzsüz bir hale getirene kadar çırpmaya devam edin. Kesinlikle topaklanma olmasın. Hafifçe yağladığınız kek kalıbına veya cupcake kalıplarına karışımı dökün ve önceden ısıttığınız 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Çıkarttıktan sonra üzerini mevsim meyveleriyle süsleyebilirsiniz.


Cake Smash Kıyafeti

Cake smash partisini doğum gününde, misafirlerinizle beraber yapacaksanız doğum gününe uygun cici kıyafetler giydirebilirsiniz. Üzerinde pasta resmi olan ya da pasta dikişleri olan bir elbise çok şirin ve ortamla uyumlu olacaktır. Bunun dışında doğum gününde giydirebileceğiniz herhangi bir kıyafet de olur ancak kıyafet bolca kirleneceği ve belki meyve lekeleri kalıcı olabileceği için alacağınız kıyafeti bir daha giydirememeyi de göz önünde bulundurmalısınız. Cake smash partinizden sonra pastalı kıyafetleriyle her yeri pastaya bulamasını istemiyorsanız parti sonrası için de kıyafet almayı unutmayın. Partiden sonrası için eğer önceden aldığınız şık kıyafetler varsa onları da tercih edebilirsiniz. İyi eğlenceler!


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Pasta Patlatma (Cake Smash) Nedir? En Güzel Örnekleri Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
4.9 84 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?