Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Plastik Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Plastik Makyaj Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 09/05/2021 tarihinde yazıldı.

Plastik makyaj daha çok filmlerde, dizilerde ve tiyatrolarda oyuncular için yapılan bir efekt makyajıdır. Oyuncular, bu makyajlar sayesinde çeşitli kılıklara bürünebilir ve çok farklı görünebilirler. Plastik makyaj yapmak için eğitim almak gerekir ancak internetten video izleyerek ve plastik makyaj malzemeleri satın alarak kolay yapılan birkaç makyajı yapabilirsiniz.


Plastik Makyaj Malzemeleri İçin Harika Fikirler

Plastik makyaj malzemeleri olmadan plastik makyaj yapmak imkansızdır. Profesyonel makyaj sanatçıları bile malzemeleri olmadan bu makyajları yapamazlar. Plastik makyaj yapmak istiyorsanız öncelikle makyaj malzemesi satın almalısınız.


Boyalar

Boyalar olmadan istediğiniz efekti verebilmek imkansız. Başlangıçta, sadece yapacağınız makyaj için kullanacağınız renklerde boya almanız yeterli ama daha güzel makyajlar yapabilmek için renk renk boya almalısınız.


Fondöten Plastik Makyaj Malzemeleri

Fondöten, plastik makyajda genellikle ten görünümü vermek istediğiniz yerler için kullanılıyor ve yüzün tamamına sürülmüyor. Yara efekti verirken kullandığınız malzemelerle birlikte fondöten kullanarak daha gerçekçi bir görünüm oluşturabilirsiniz.


Yara Efekti Veren Plastik Makyaj Malzemeleri

Yara efekti yapabilmek için görseldeki gibi malzemelere ihtiyacınız var. Bu malzemeleri kullanarak kolayca plastik makyaj yapabilirsiniz. Tabii ki sadece bu malzemeler yeterli değil. Güzel bir kesik kol efekti vermek için başka malzemeler de satın almalısınız.


Tiyatro Kanı

 

Yaralar ve kesikler için kan efekti vermek istiyorsanız tiyatro kanına ihtiyacınız var. Bu sahte kanlar farklı boyda şişelerde satılıyor. Püskürtme efekti vermek için sprey şişe de satın alabilirsiniz. Püskürmüş kan efekti için bu şişeler çok kullanışlı olacaktır.


Cildi Yaşlı Gösteren Solüsyon

 

Yapacağınız efekt makyajlarında oyuncuyu yaşlı göstermek istiyorsanız kırışıklıklar elde etmek için solüsyonlara ihtiyacınız var. Bu solüsyonları doğru şekilde kullanarak yaşlandırma efekti verebilirsiniz.


Fırçalar

Makyaj, fırçasız olmaz. Günlük yaptığınız makyajlarda da fırça kullanmadan detaylı bir makyaj yapamazsınız. Plastik makyaj yaparken de farklı fırçalara ihtiyacınız olacak. Özellikle ince dokunuşlar için ince fırçalar satın almalısınız. Fırçalarınızı temiz tutmayı ihmal etmeyin.



En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Plastik Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Plastik Makyaj Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
5.0 32 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?