Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Kına Gecesi Makyajı Örnekleri ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Kına gecesi, düğünden önceki en özel gündür. Bu güzel günde yapılan makyaj da gelin makyajı kadar önemlidir. Kına gecesi makyajı, düğünde yapacağınız makyajdan farklı olmalıdır. Düğünün aksine kına makyajında daha serbest ve cesur davranabilirsiniz.


Kına Gecesi Makyajı Fikirleri

Kına gecesine daha çok yakın akrabalar ve arkadaşlar katıldığı için kına gecesi makyajı, düğün makyajından biraz daha abartılı olabilir ancak kına gecesinde bol bol ağlandığı için suya dayanıklı ürünlerle makyaj yapmanız işe yarayacaktır.


Koyu Renk Göz Makyajı

Kına gecesinde koyu renk göz makyajı sık sık tercih ediliyor. Eğer siz de bu tarz bir göz makyajı tercih edecekseniz mutlaka suya dayanıklı ürünler kullanın. Gece boyunca hem terleyeceğiniz hem de ağlayacağınız için ortaya istemediğiniz sonuçlar çıkabilir.


Buğulu Göz Kına Gecesi Makyajı

Kına gecenizde daha rahat etmek ve makyajınızı sorun etmemek için buğulu bir göz makyajı da kullanabilirsiniz. Bu makyajı yaptıktan sonra dağılmaması için makyaj koruma spreyi de sıkabilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz kırmızı ruj sürebilirsiniz.


Sade Göz Kına Gecesi Makyajı

Sade bir göz makyajı tercih etmek istiyorsanız bu makyajı kırmızı rujla destekleyerek daha görkemli bir hale getirebilirsiniz. Alt kirpik diplerinize renkli bir farla dikkat çekici bir görünüm kazandırarak göz renginizi belirginleştirebilirsiniz.


Aydınlık Kına Gecesi Makyajı

Daha aydınlık ve canlı bir görünüm için yüz makyajınızda ışıltılı makyaj malzemeleri kullanabilirsiniz. Aydınlatıcı kullanarak bu görünümü destekleyebilirsiniz. Bordo ruj kullanarak biraz daha çekici bir görüntü oluşturmanız mümkün ancak eğer isterseniz daha doğal tonlar da tercih edebilirsiniz.


Kına Gecesi Makyajı İçin Tavsiyeler

Kına makyajı için nasıl bir makyaj yaparsanız yapın mutlaka suya dayanıklı ürünler kullanın. Eğer koyu ve abartılı bir göz makyajı yapacaksanız ruj rengi olarak daha doğal renkler kullanabilirsiniz. Sade bir göz makyajı yapacaksanız da gösterişli bir ruj rengi tercih edebilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Kına Gecesi Makyajı Örnekleri ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?