Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Tırnak Bakım Seti Nasıl Kullanılır? Nelerden Oluşur?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

Tırnak bakımı yapmak istiyorsanız, kuaföre gitmeden evinizde manikür ya da pedikür yapabilirsiniz. Tırnak bakım seti alarak hem kuaföre verdiğiniz parayı azaltabilir hem de kendi tırnak bakımınızı kendiniz yapabilirsiniz.


Tırnak Bakım Seti Tavsiyeleri

Kuaförde yapacağınız manikür ve pediküre sürekli para vermeniz gerekir. Eve bir tırnak bakım seti alarak tırnak bakım masraflarından kurtulabilirsiniz. Ayrıca hijyen olarak da endişeleriniz varsa bu tırnak bakım setleri kişiye özel olduğu için böyle bir endişeye gerek kalmayacak..


Tırnak Bakım Seti Nelerden Oluşur?

Setten sete farklılık göstermekle birlikte tırnak bakım setleri genellikle farklı boylarda şekillendirme diskleri, dolgu silindiri, pürüzlü deri temizleyicisi, ince, sivri ve yuvarlak taş, parlatma silindiri ve diski, el törpüsü, tırnak eti kaldırıcısı, fırçalama başlığı ve el kurutucusundan oluşur.


Tırnak Bakım Setini Kullanmadan Önce Yapılması Gerekenler

Eğer elektronik bir tırnak bakım setiniz varsa işiniz daha kolay olacaktır. Tırnaklarınıza bakım yapmadan önce klasik bir yöntem olan, tırnak etlerini yumuşatmak için elinizi suyun içinde bekletmenize gerek yok. Ancak tırnak bakım setiniz elektronik değilse tırnaklarınızın zarar görmemesi için suda bekletmelisiniz.


Tırnak Törpüleme İşlemi

Tırnaklarınızı kısaltmak istiyorsanız tırnak makası kullanabilirsiniz ancak tırnak törpüsü de işinize yarayacaktır. Tırnak törpünüz elektronikse tek yöne doğru törpüleme yapmanız gerekir. Eğer elektronik tırnak törpünüz yoksa ileri geri hareketlerle törpüleme yapabilirsiniz. Tırnaklarınıza istediğiniz şekli verdikten sonra ellerinizi yıkayıp tekrar kurulamalısınız.


Şekillendirme Diskleri Ne İşe Yarar?

Küçük, orta ve büyük şekillendirme diskleri farklı tırnaklar için kullanılabilir. Ayak tırnaklarınız için büyük şekillendirme disklerini kullanabilirsiniz. Tabii hangi diski kullanacağınız tırnağınızın büyüklüğüne ve genişliğine göre de değişebilir.


Pürüzlü Deri Temizleyici

Ayaklarınızdaki pürüzlü derileri temizlemek istiyorsanız pürüzlü deri temizleyici kullanabilirsiniz. Ellerde pürüzlü deri olmadığı için bu temizleyiciyi ayaklarınızda kullanmalısınız. Mantar bulaşma riskinden korunmak için bu aletleri başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin.


Ayak Bakımı Nasıl Yapılır? En İyi Ayak Bakımı Ürünleri

Tırnak bakım seti önerilerinden sonra ayak bakımı da el bakımı kadar önemlidir. Sağlıklı ayaklar için evinizde ayak bakımı yapabilirsiniz. Bu bakımı nasıl yapacağınızı ve hangi ürünleri kullanacağınızı bilmiyorsanız Ayak Bakımı Nasıl Yapılır? En İyi Ayak Bakımı Ürünleri isimli yazımızı okuyabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Tırnak Bakım Seti Nasıl Kullanılır? Nelerden Oluşur? için en iyi profesyonel listesi
5.0 17 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?