Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yüz İçin Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır? - En Güzel Güzellik Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yüz bölgesindeki tüylerden kurtulmak birçok bayanın hayalidir. Yüze ağda yapmak, iple tüyleri almak bayanlar için zahmetli bir işlemdir. Ağda, yüz için zararlıdır çünkü zamanla sarkmalara yol almaktadır. Bu nedenle yüz için lazer epilasyon yaptırmak isteyen bayanların da sayısı oldukça fazladır.


Yüz İçin Lazer Epilasyon

Yüz için lazer epilasyon yöntemleri oldukça fazladır. Yüz tüylerinden kurtulmak istiyorsanız bu yöntemlerden birini kullanabilirsiniz. Çene bölgenizde, dudak üstünüzde çıkan tüylerden ve sürekli kaşlarınızı aldırmaktan kurtulmak istiyorsanız lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.


Lazer Epilasyon Prosedürleri

Yüzünüz için lazer epilasyon yaptırmaya karar verdiğinizde öncelikle bir güzellik salonuna gitmeniz gerekiyor. Burada güzellik uzmanları lazer epilasyon yapılacak yeri kıl ve cildinizin yapısına göre inceler. İnceleme sonrasında cildinizin lazer epilasyona uygun olup olmadığını, epilasyonun sonuçlarını ve oluşabilecek yan etkilerini anlatır.


Her Lazer Epilasyon Başarılı Olur Mu?

Yüz için lazer epilasyon için, doğru cihazın ve doğru yöntemin seçilmesi çok önemlidir. Cilt renginiz açıksa lazer epilasyondan alacağınız sonuçlar daha iyi olacaktır. Açık renkli ciltlerde lazer epilasyonun dozu artabilir. Doz yüksek olduğunda alınan sonuç da yüksek olacaktır. Eğer kıl renginiz koyuysa, epilasyonun etkisi daha fazla olur. Açık renkli kıllarda sonuç maalesef istenilen şekilde olmayabilir.


Yüz için Lazer Epilasyon Yapılmadan Önce Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yüz için lazer epilasyon uygulamadan bir ay önce ağda, cımbız, ip, epilatör gibi kıl alma yöntemlerini bırakmalısınız. Lazer epilasyondan iyi bir sonuç almak için kılların uzamasına izin vermelisiniz. Ayrıca epilasyon işleminden 1-2 ay öncesinden bronzlaşmayı ve solaryumu bırakmalısınız. Eğer deri hastalıklarınız ve kullandığınız ilaçlar varsa mutlaka doktorunuza bildirin.


Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Yüz için lazer epilasyon bir el aleti ile uygulanır. 15mmlik bir alana tek tek atışlar yapılır. Bu işlem sırasında mutlaka koruyucu gözlük takılmalıdır. Işınlar, kıla rengini veren madde tarafından tutulur ve bu ışık ısıya dönüşür. Isı, saniyeden kısa bir sürede kıl kökünü tahrip eder. Bu esnada hafif bir ağrı hissedilebilir ve kızarıklık oluşabilir. Cihaz yoluyla sağlanan hava sayesinde ciltteki tahribat en aza indirilebilir.


İstanbul Estetik Merkezleri

İstanbul'da yaşıyorsanız ve estetik merkezlerinden birinde bir operasyon yaptırmak istiyorsanız ancak estetik merkezleriyle ilgili bilginiz yoksa İstanbul Estetik Merkezleri Listesi – En İyi İstanbul Güzellik Merkezleri isimli yazımızdan fikir alabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yüz İçin Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır? - En Güzel Güzellik Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?