Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yüz Boyama Modelleri, Birbirinden Güzel Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yüz boyama modelleri animasyon gösterilerinin yanı sıra çocuklar için düzenlenen aktivitelerde de kullanılan bir tekniktir. Yanakların, dudakların, kaşların belirli renk ve şekillerde boyanarak ortaya belirlenen figürün çıkarılmasıdır.


Birbirinden Güzel Yüz Boyama Modelleri

Kedi, aslan, kelebek, prenses, Batman ve daha pek çok temaya göre boyanan yüzler... Birbirinden güzel yüz boyama modelleri bu yazıda!


Yüz Boyama Kelebek Modelleri

Kelebek yüz boyama modelleri en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Çoğunlukla kız çocuklarının tercih ettiği bu model iki gözün etrafına yapılan kelebek kanadından oluşuyor. Ayrıca simli boyalarla da çok daha güzel hale getirilebiliyor.


Batman yüz boyama modeli

Çocukların en sevdiği karakterlerden, süper kahramanlardan biri olan Batman, yüz boyama modelleri arasında yer alıyor. Erkek çocuklar tarafından çokça tercih edilen Batman modeli, gözlerin etrafına siyah yüz boyası ile yapılıyor.


Yaratıcı yüz boyama örnekleri

Yaratıcılık, yüz boyama modellerinde de kendini gösteriyor! Minions severler için bu yaratıcı modeli sunuyoruz. Yüz boyama tavşan ve yüz boyama kedi örnekleri de oldukça harika olmaktadır.


Bazı yüz boyama modelleri tüm yüzü kaplıyor

Yüz boyama modellerinden bazılar sadece göz, alın veya yanak bölgesine yapılırken bazıları tüm yüzü kaplıyor. Bu kaplan şeklindeki yüz boyama modeli gibi... Turuncu, siyah, sarı ve beyaz yüz boyaları ile bu modeli yapabilmeniz mümkün.


En yaygın yüz boyama modellerinden; kedi! 

Burun üzerine siyah bir nokta, etrafına ince bıyıklar... En sevilen ve kolay olması sebebiyle en çok tercih edilen yüz boyama modelleri arasında bulunan kedi figürünü siz de kolaylıkla yapabilirsiniz. Köpek yüz boyama modelleri de oldukça harika görünmektedir.


Yılan figürü 

Yaratıcı yüz modellerinden biri de bu yılan figürüdür. Yüzün tek tarafına yapılan bu model size de ilham verebilir. Çocukların yanı sıra yetişkinler tarafından da yaptırılan bir yüz boyama modelidir. Bu basit yüz boyama örnekleri okul öncesi aktiviteleri için son zamanlarda tercih edilmektedir.


Etkinlikler İçin Palyaço Kiralama Hakkında Her Şey!

Etkinlik ve organizasyonlarda çocukların en sevdiği şeylerden biridir, palyaço... Siz de çocuklara yönelik bir etkinlik, parti veya benzeri bir organizasyon düzenlemeyi düşünüyorsanız palyaço da kiralayabilirsiniz. Palyaço kiralama konusunda hiçbir bilginiz yoksa fiyatlar hakkında araştırma yaptığımız yazımızı okuyabilirsiniz. İstanbul Palyaço Kiralama Fiyatları linkine tıklamanız yeterli.


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yüz Boyama Modelleri, Birbirinden Güzel Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 76 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?