1999 yılının Eylül ayında Ankara'da doğdum . Babam köpek eğitmeni olduğu için hayatımın her aşamasında köpekler ile haşır neşir oldum sonunda köpekler ve köpek eğitmenliği benim hayatımda bir tutkuya dönüştü ailemin yönlendirmesi ile katıldığım birçok seminerden çeşitli sertifikalar alarak tutku halinde olan köpek sevgisini yetiştirici olarak devam ettirip köpek eğitmenliği yolunda ileriye yönelik büyük bir adım daha atmak istedim . Aynı zaman da yüksek tahsilimi Ukrayna Kharkiv havacılık ve uzay üniversitesi roket ve uzay teknolojileri bölümün de sürdürmekteyim okulumun yurt dışında olması sayesinde yurt dışında da köpekli spor yarışmalarına ve çeşitli eğitimlere de katılma ve bilgi edinme fırsatı buldum ve kendimi bu konuda geliştirmeye devam ettim .
15.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Ataşehir Köpek Eğitim Fiyatları 2023
Ataşehir Köpek Eğitim fiyatları 2023 yılı için ortalama fiyat aralığı 8.610 TL ile 10.520 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Ataşehir Köpek Eğitim fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç
Ataşehir Köpek Eğitim Müşteri Yorumları
A
Ali Öztürk
Köpeğimin agrasyon davranış bozuklukları vardı. Eşyaları ısırma yemek yerken havlayıp ısırmaya çalışması sorunları sebebiyle Uğur beyle iletişime geçip sorunlarımı anlatıp Egitim almak istedigimi artık başa cıka madıgımı bu problemleri cözemessem sahiplendirmek istediğimi söyledim egitim almaya başladıktan bir süre sonra gözlede görülemicek şekilde degişmeler oldugunu fark ettim egitim bittikten sonra köpegim mojo artık yemek yerken ısrma eşyaları kemirme yüksek oranda sona ermişti. Uğur bey Çok teşekkür ediyorum.
Mustafa hocamla calişmak gayet verimlidi tamamen pozitif yöntemler kullanıyor benim canavar zeytinim bile birçok numara ögrendi ve artık kedilere reaksiyon bile göstermiyor teşekkürler hocam 🙂🐕💛
Yavrumuz la yaşamak bir kabustu bizim için Dışarı da kesinlikle yürüyemeyen eve misafir kabul etmeyen bir çocuktu ilk görüşte etkileyen hocamız büyük bir özveri ile hem onu hem bizleri eğitti , hayatımızı kolaylaştırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum teşekkürler Ares K9AKADEMİ ailesi iyi ki sizleri tanıdım.
5 Aylık oğlumuza gerek yaklaşımı, gerekse de bize olan yönlendirmeleri ile artık çok daha rahatız. Yürüyüş yapmak daha keyifli oldu. Evde eşyalar parçalanmıyor ve en önemlisi tuvalet sorununu artık çözdük. Ne kadar teşekkür etsem az gelir. Oğlumuz ile artık daha mutluyuz
En memnun kaldığım farkları, kızımın sağlığına verdikleri önem, aşı olmadan eğitime almamaları ve bizimle iletişimleri oldu.
eğitim sürecine farklı yaklaştıkları, bu işi severek yaptıkları belli.
diğer eğitimciler bu akşam gelip köpeğinizi alalım derken, Eren Bey önce köpeği görmeyi, eğitime uygun olup olmadığını kontrol etmek istediğini belirtince kendilerine güvendim ve güvenim boşa çıkmadı
Eğitimde kızım kadar bizim de değişmemiz gerektiğini çok sık anlattılar
köpek eğitimine insanı da merkeze alarak kaliteli bir yaklaşımı getirmişler. bu kalite ve ilgiye de fiyatı çok makul
tuvalet ve saldırganlık problemimiz tamamen ortadan kalktı teşekkür ediyorum
Loco bir american staff, bir buçuk yaşındayken sahiplendim su anda 3 yaşında. Oncesinde neler yaşadı bilemiyorum ama herseyden çok korkuyor. Çok uğraştım ancak apartmanda kendine güveni bir türlü yerine gelmiyor, ailemin evine gittiğimizde tamamen farklı özgüvenli oluyor. Bahçeyi korumaya alıyor. Çoğu zaman sözümü dinler ancak 1 sene icinde yurtdışına taşınmayı düşünüyorum ve bunun icin psikiyatriden emotionally needs tarzı bir belge alacağım ve havaalanında yada uçakta locoyu düşünemiyorum. O yüzden şimdiden bir eğitim almasını istiyorum ve kendi bulunduğumuzda yerde olmasını istiyorum bu eğitimin. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler
S
Selin K.
Merhabalar 5 aylık Morkie biraz hiperaktif bir köpeğim var. Tuvalet eğitimi otur yat eğitimleri var komutları hızlı algılayabiliyor fakat dişleri kaşındığı için sürekli ısırıyor hırlıyor ve susmuyor. Yatağını ve çiş pedini parçalıyor. Kendi kendimize eğitim vermeye calıstık fakat profesyonel bir eğitim alması daha iyi olacaktır. Bir ay önce parvovirüs geçirdiği için henüz dışarı çıkmıyor. Eğitimi de 1 ay sonrası için düşünüyorum Haziran ayı gibi. Araştırmalarıma göre Maximum bir haftalık eğitimin yetetli olacağını düşünüyorum. Fiyat nedir süreç nasıl işliyor bilgilendirir misiniz?
B
Burçin A.
Cavalier King Charles, dişi. Satın alma yoluyla sahiplendim. 1,5 ay eğitime verdim. Çok hırçındı, sosyalleşmesi için. Eğitimin faydasını göremedik. Diğer husus biraz da bizim ihmalimiz nedeniyle hep evde pede çiş/kaka yapıyordu. Dışarı çıkardığımızda kesinlikle yapmıyor. Bunu da eğitim periyodunda söyledik, toparladı dendi. Eve geldiğinde, artık pedi de tanımıyor. Nereye bulursa çiş/kaka yapıyor. Ama dışarıda çiş/kaka yapmamaya devam ediyor. Sanırım sokağa gitti ödememiz.
M
Merve H.
Merhaba bu hafta sahiplendim köpeğimi daha çok küçük zatenTuvalet eğitimini vermeye çalışıyorum ama yapma bekle gibi temel itaat komutlarını dinlemesi için,ileriye yönelik bir eğitim düşünebilirim.ırkı melez sanırım husky ve labrador.Husky den karakter olarak uluma özelliğini almış sanırım.ilerde tekrarlamaya devam ederse temel itaat’in içine ekleyebiliriz belki.Ben sizde öncelikli bir fiyat almak istiyorum mümkünse? Kolay gelsin..
Y
Yunus E. G.
melez 2 yaru sokaktan alınmalar birinin aşıları devam ediyor diğeri yapıldı 1,5 yaş ile 7 aylık insandan dayak beslenip sokağa atılma diğer köpeklerden dayak yeme ve 2 ameliyat geçirdi birinde son anda kurtardık diğeri 1,5 aylıkken sokağa atılmış ısırma saldırma vs olayımız yok tek sıkıntımız bu olaylar üstünden 1 yıl geçmesine karşın hala yağmurda ve gök gürlemesinde tek kalamıyor dayak yemiş olan
B
Beste A.
Köpeğim labrador kırması 1.5 yaşında aşırı hızlı öğrenen ve eğitimi seven bir erkek köpek. Fakat biz sürekli yazık kızmayalım dediğimiz için otorite sağlayamadık. Buna rağmen otur, yat, sürün, parti ver, bekle gibi komutları yüksek oranda yapıyor. Eve gelen misafire atlıyor ve dışarıda yürüyüşte çok çekiştiriyor. Tasmasız bırakıldığında ise yakalanması çok zor yardım talep ediyoruz.
A
Ansa E.
4 aylik erkek Cane Corso. Cok oyuncu. Esyalari kemirme donemini cogunlukla atlatti fakat tasmasini bazen kemiriyor ozellikle sahibi disindaki kisiler gezdirirlerse. Otur, gel,git, hayir biliyor fakat tam oturmus degil komutlar. Tuvaletini ev icinde gazeteye belirli bolgeye yapiyor fakat asla disariya yapmiyor. Yani temel itaat egitimi ve kismi tuvalet egitimi gerekiyor.
H
Hasan Ç.
Arkadaşım adına teklif rica ediyorum. Yaklaşık 1.5 yaşında erkek yorkshire terrier. 2-3 kez sahip değiştirmiş. En son sahiplenen arkadaşım da evde büyük tuvalet sorunu yaşıyor. Köpek biraz ilgi gösterince o anda veya yeni dışarı çıkmış olsa bile bir süre sonra evin içine hem çiş hem kaka yapıyor. Yaptıktan sonra da ürkek ürkek bakıyor. Bunu çözüme ulaştırabilir miyiz