Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüt Hazırlıkları Listesi ve Bebek Mevlüdü Organizasyon Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek mevlüdü, genellikle bebek doğduktan 40 gün sonra yapılır. Hem bebek görmeye gelmek isteyenler hem de bebeğin duasına katılmak isteyenler de bebek mevlüdüne geliyorlar. Bu özel gün için hazırlıklar haftalar öncesinden başlar. Siz de bebek mevlüt hazırlıkları içerisindeyseniz ve 40 mevlüdü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız yazımız size fikir verecektir.


Bebek Mevlüt Hazırlıkları Listesi

Bebek mevlüt hazırlıkları haftalar öncesinden başlıyor. Evin hazırlanması, süsleme malzemeleri, anne ve bebeğin kıyafetleri, mevlütte dağıtılacak yemek ve verilecek hediyeler ciddi bir organizasyon gerektiriyor.


Bebek Mevlüdü Organizasyon

Geniş çaplı bir bebek mevlüdü yapacaksanız organizasyon şirketleri size destek verebilir ancak evde yapacağınız normal bir mevlüt için bir şirketle çalışmanıza gerek yok. Kendiniz de güzel bir planlama yaparak organizasyon şirketlerine taş çıkarabilirsiniz.


Bebek Mevlüdü Hediyelikler

Bebek mevlüdüne gelecek kişilere bu günü hatırlatacak hediyeler yaptırabilirsiniz. Kokulu sabunlar, çerçeveler, içi zemzem suyuyla dolu minik şişeler, magnetler bebek mevlüdünde dağıtılabilir. Kendi zevkinize uygun şık hediyelikler dağıtabilirsiniz.


Bebek Mevlüdü Ev Süslemeleri

Bebek mevlüdü ev süslemeleri için sade şeyler kullanabilirsiniz. Balonlar, abartısız tüller tercih edilebilir. İsterseniz "Mevlüdümüze Hoşgeldiniz" yazıları asabilirsiniz. Mevlüt olduğu için süslemelerde aşırıya kaçmak hoş olmayacaktır.


Bebek Mevlüdünde Anne Ne Giymeli?

Bebek mevlüdü anne kıyafetleri arıyorsanız çok fazla dekolteli kıyafetler seçmemenizi öneriyoruz. Mevlüt olduğu için mümkün olduğunca kapalı kıyafetler tercih etmelisiniz. Normalde tesettürlü değilseniz bile mevlüt için başınızı kapatmanız daha doğru olacaktır. En azından dua okunurken başınızı bir şalla örtebilirsiniz.


Bebek Mevlüdü Menüsü

Bebek mevlüdü menüsü hazırlığı da oldukça önemli. Bebek şekeri, kurabiyeler, lohusa şerbeti, poğaça, kek, börek gibi ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında gazlı içecekler ve meyve suyu da dağıtabilirsiniz. İçeceklerinizin çeşitli olmasına özen gösterin. Herkesin içecek zevki farklı olabiliyor.


Bebek Mevlüdü Anne Kıyafetleri Fikirleri ve Önerileri

Bebek mevlüdü için annenin giydiği kıyafet de önemli. Abartısız ve şık bir elbise giymeniz hoş olacaktır. Yakın zamanda bebeğinizin mevlüdü varsa ve nasıl bir elbise giyeceğinizi bilmiyorsanız Bebek Mevlüdü Anne Kıyafetleri Fikirleri ve Önerileri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüt Hazırlıkları Listesi ve Bebek Mevlüdü Organizasyon Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 69 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?