Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüt Sepeti Modelleri ve Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek mevlütlerinde gelen misafirlerinize hediye olarak bebek şekeri dağıtabilirsiniz. Bu şekerleri dağıtırken şık bir sunum yapmak için bebek mevlüt sepeti satın alabilirsiniz. Bu sepetler sayesinde hem şekerleriniz daha şık duracak hem de dağılmayacaktır.


Bebek Mevlüt Sepeti

Bebek mevlüt sepeti bebeğinizin cinsiyetine göre ya da sizin kendi kişisel zevklerinize göre seçilebilir. Mevlüt şekerlerinizle uyumlu bir tasarım olursa göze daha şık görüneceğinden emin olabilirsiniz. Yani bebek şekerlerinizin süslerinin rengi pembe ya da mavi değilse sepetinizde de bu renkleri kullanmamanız daha doğru olacaktır.


Araba Şeklinde Bebek Mevlüt Sepeti

Bebek şekerinizi şık bir arabanın içinde misafirlerinize sunabilirsiniz. Bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi tüllerle kaplı bir araba yapabilirsiniz. Eğer tamamında pembe ya da mavi renk kullanmak istemezseniz de kurdelesinde bu renkleri kullanabilirsiniz.


Tüylü Bebek Mevlüt Sepeti

Bebek şekerleriniz biraz gösterişliyse, sade bir bebek şekeri sepeti konsepte çok fazla uyumlu olmaz. Tamamen abartın demiyoruz. Aşırıya kaçmamakta fayda var ancak tutma yerinde böyle yumuş yumuş tüyler kullanırsanız sepete biraz daha görsellik katabilirsiniz.


Fayton Bebek Mevlüt Sepeti

Bebek mevlütü için bebek mevlüt sepeti kullanmak istiyorsanız ancak klasik sepetler dışında biraz farklı bir model tercih ediyorsanız bu fayton şeklindeki sepeti tercih edebilirsiniz. Renklerini her modelde olabileceği gibi yine pembe veya mavi tercih edebilirsiniz. Ancak böyle şeylere karşıysanız istediğiniz herhangi bir renk de olabilir. Yine de çok koyu renkler olmasını önermiyoruz. Sonuçta mutlu bir gün için kullanacaksınız.


Baykuşlu Bebek Sepeti

Bebek mevlüt sepeti için sepetinize biraz oyuncak ekleyerek biraz daha bebeğe uyumlu bir hale getirmek isterseniz baykuş, kedi, köpek, ayı gibi sevimli hayvanları kullanabilirsiniz. Böyle bir sepet kullanacaksanız sepetin süslemesini tüllerle değil kumaşlarla yapmanızı öneriyoruz. Böylece biraz daha canlı ve sevimli bir sepet yapabilirsiniz.


Bebek Şekeri Sepeti Fotoğrafları

Bebeğinizin mevlütü için şeker dağıtacaksanız ve bu şekerleri koymak için ve hatıra olarak kalması için bir bebek mevlüt sepeti almak istiyorsanız ancak modeline henüz karar veremediyseniz size biraz ilham vermek isteriz. Bebek mevlütünüz için kurabiye yapmak istiyorsanız Bebek Mevlüt Kurabiyeleri Nasıl Yapılır? isimli yazımızı okumanızı öneriyoruz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüt Sepeti Modelleri ve Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 53 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?