Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mevlüt Davetiyesi Modelleri İçin Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Önemli günlerde verilen mevlütler için doğru mevlüt davetiyesi seçmek de oldukça önemlidir. Birçok farklı sebepten verilebilen mevlüt için çevrenizi çağırmak istiyorsanız şık davetiyeler tercih edebilirsiniz.


Mevlüt Davetiyesi tasarımları

Mevlütler, çok özel bir anlam taşıdığı için vereceğiniz mevlüt de baştan sona özenli bir şekilde hazırlanmış olmalıdır. Bunu en iyi şekilde yapmak için ise mevlüt hazırlığı yaparken davetiyeleri gözden kaçırmamaktır.


Zarif karton davetiyeler..

Tek bir karton üzerine basılmış yazılardan oluşan bu davetiye tasarımları, hem şık hem de sade oluşuyla en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu tür davetiyelerde bütün özen davetiyenin kendisinde olduğu için klasik beyaz zarf kullanılır.


Davetiye zarfı tasarımı

Bir diğer davetiye modeli ise özenle tasarlanan kısmın zarfın olduğu modellerdir. Bu tür davetiyelerde farklı renk ve şekillerde zarflar tasarlanır. Ve zarfın içerisinden çıkan kağıtta mevlüt saati ve yeri bildirilir. Eğer ilk bakışta şık bir davetiyenin göze çarpmasını istiyorsanız mevlüt davetiyesi olarak bu modelleri tercih edebilirsiniz.


Sade tasarımlar

Mevlüt davetiyesi olduğu için daha sade ve gösterişsiz davetiyeler tercih etmek isteyebilirsiniz. Bunun için de hem zarfı hem de içindeki kartonu sade olan modeller ideal olabilir. Üzerinde altın renginde ışıltılı, küçük işlemeler bulunan bu davetiyeler hem sade hem de zarif bir görünüme sahiptir.


Kitap şeklinde davetiye

Eğer zarf ve kağıdın ayrı ayrı parçalar olmasını istemiyorsanız bu kitap şeklinde açılan davetiye modellerini tercih edebilirsiniz. Kapağı düz bir renkle kalın kartondan tasarlanmış ve içi açıldığında düz beyaz bir kartona sade yazılarla davet bilgilerinin yazılı olduğu bu örnek oldukça ideal görünüyor.


Gösterişli davetiyeler

Mevlüt davetiyesi olarak çok daha şık ve gösterişli modelleri tercih etmek isterseniz farklı tasarımlara sahip zarflı modeller bunun için en uygun seçenek olabilir. Üzerinde yaldızlı işlemeler bulunan bu zarf modeli son derece gösterişli ve zarif görünüyor.


Şık davetiyeler

Sadeliğin yanında biraz daha şık detayların olmasını istiyorsanız bu saman kağıdı ve ipinden oluşan şık davetiye modelini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz çok daha süslü hale getirmek için çiçek süslerinden faydalanabilirsiniz.


Mevlüt ruhuna uygun harika davetiyeler

Vereceğiniz mevlüt daveti için bu birbirinden şık davetiyeler arasından seçim yapabilir ve fikir alabilirsiniz. Mevlüt davetiyesinin yanı sıra bebek mevlüdü hazırlığı için Bebek Mevlüt Süsleri Yapımı ve Örnekleri adlı yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mevlüt Davetiyesi Modelleri İçin Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 37 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?