Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Düğün Fotoğrafı İçin Ankara'da En Uygun 11 Mekan

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün günü yapılacak en önemli şeylerden biri, gelin ve damadın hazır olmasının ardından çekilecek düğün fotoğraflarıdır. Düğün öncesi hazırlığında mutlaka ayarlanmış olması gereken düğün fotoğrafçısı ve de fotoğrafın çekileceği mekan seçimi son derece önemlidir. Eğer düğününüzü Ankara’da yapacaksanız düğün fotoğrafı Ankara çekim mekanları için araştırmaya başlamışsınız demektir.


İşte Düğün Fotoğrafı Ankara Çekim Mekanları


Tuz Gölü


Bir saatlik bir mesafede bulunan Tuz Gölü, en iyi düğün fotoğraflarına ulaşmak için yolu umursamayanların tercih edebileceği bir mekan. Çünkü Tuz Gölü’nün manzarası muhteşem düğün fotoğrafları için son derece ideal. Hayatınız boyunca bakacağınız bu fotoğrafların en iyi şekilde çekilmesi için bu mekanı tercih edebilirsiniz.


Paintball Sahası


Ankara’da bulunan Paintball sahaları, her ne kadar ilk seferde düğün fotoğrafları için uygun bir mekan değilmiş gibi gözükse de son derece eğlenceli fotoğraflar için birçok çift burayı tercih ediyor.

Ankara'nın en iyi paintball sahaları


Başkent Binicilik Kulübü


Romantik, dönemsel ya da bir film karesini andıran düğün fotoğrafları çektirmek istiyorsanız Ankara’da gidebileceğiniz en iyi yerlerden birisi binicilik kulübü. Burada yer alan atlarla kompozisyon içeren harika fotoğraflar çektirebilirsiniz. Sanatsal bir havaya sahip binicilik kulübü fotoğraflarda anlam arayanlar için son derece ideal.


Hacettepe Yeşil Vadi


Düğün fotoğrafı Ankara için doğanın eşsiz manzarasıyla birlikte çektirmek isteyen çiftler Hacettepe Yeşil Vadi’sini mutlaka görmeliler. Ankara’da doğa manzarası açısından en uygun yer olan bu mekan, birçok çiftin tercih ettiği yerlerden biri. Özellikle kır düğünü gibi bir düğün temasına sahipseniz gelinliğinize en uygun mekan kesinlikle burası olacaktır.


Anıtkabir


Ankara’nın en önemli yerlerinden biri olan Anıtkabir’in muhteşem mimarisi düğün fotoğraflarınıza çok güzel yansıyabilir. Anıtkabir merdivenlerinde ya da akşamüzeri yapılan harika ışıklandırmasının altında fotoğraf çektirebilirsiniz.


Eymir Gölü


Deniz bulunmayan Ankara’da muhteşem bir göl manzarasında harika düğün fotoğraflarına ulaşmak için en iyi alternatifler arasında Eymir Gölü yer alıyor.


50 .Yıl Parkı


Muhteşem gökyüzü manzaralı fotoğraflara imza atılan yer olarak bilinen 50. Yıl Parkı, özellikle ilkbahar ve yaz döneminde düğün yapanlar için son derece ideal yerlerden biri. Ağaçların yeşilliği ve gökyüzünün maviliği altında muhteşem düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.


ODTÜ


Son dönemlerde birçok düğün fotoğrafçısının tercih ettiği mekanlardan biri olan ODTÜ, sahip olduğu ağaç manzarasıyla harika fotoğrafların oluşması için son derece olanaklı bir mekan. Ağaçlar altında muhteşem düğün fotoğraflarına ulaşmak için ODTÜ’yü tercih edebilirsiniz.


Seğmenler Parkı


Yine doğa ile iç içe olmaktan zevk alan ve doğanın eşsiz görüntüsünü hayatı boyunca bakacağı düğün fotoğraflarında görmek isteyenler Seğmenler Parkı’nı tercih edebilir.


Dikmen Vadisi


Düğün fotoğraflarında farklılık arayan bir çiftseniz hayatınız boyunca düğün fotoğraflarınıza gülümseyerek bakmak için bu tarz bir mekanı tercih edebilirsiniz.


Altın Park


Birçok düğün fotoğrafçısının da tercih ettiği mekanlardan biri olan Altın Park, romantik, eğlenceli ya da vintage fotoğraflar için son derece uygundur.


Düğün Hazırlıkları


Son olarak düğün hazırlığınız nasıl gidiyor onu merak ettik. Eğer düğün hazırlığında, hangi aşamada olduğunuzu merak ediyorsanız ve de unuttuğum bir şey kaldı mı acaba diye sürekli sorguluyorsanız sizin için gigbi.com olarak hazırladığımız "Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı" yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Düğün Fotoğrafı İçin Ankara'da En Uygun 11 Mekan için en iyi profesyonel listesi
5.0 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?