Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelinlikle poz verme yöntemleri için öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 17/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hayatınızın en önemli günü olan düğün gününüz için yaptığınız hazırlıklar hem çok özenli hem de özeldir. Aylar öncesinden başlayan hazırlıklar belli bir plan program içerisinde bir bir yerine getirilir. Tüm bu hazırlıkların sonunda ise düğün günü keyfini çıkarmak ve hayatınızın en mutlu gününü doyasıya yaşamak kalır. Ancak tüm bunlardan geriye kalan düğün gününüzün ölümsüzleştiği fotoğraflardır. Anılarınızı hatırlarken bakacağınız fotoğraflarda gelinlikle poz verme yöntemleriniz de bu aşamada büyük önem taşır.


Gelinlikle poz verme için tavsiyeler

Binbir emekle ve uğraşla hazırlandığınız düğününüz birkaç saat içerisinde olup bitiyor ve siz o anı tekrar tekrar yaşamak istiyorsunuz. Bu yüzden düğün fotoğrafları da bu aşamada önemli hale geliyor. O günü ölümsüzleştirmek ve her baktığınızda o günkü duygularınıza geri dönmek düğün fotoğraflarının en güzel işlevlerinden biri. Elbette ilerleyen yıllarda çocuklarınıza göstermek için de son derece önemli. Bu açıdan damatlardan çok gelinlerin fotoğrafları çok daha büyük önem taşıyor. Yıllarca hayalini kurduğu ve aylarca ince eleyip sık dokuyarak bulup içerisinde kendisini kusursuz hissettiği gelinliği ile harika fotoğraflar çektirmek her gelinin hakkı. Bu açıdan düğün pozu vermek de gelinler için ön planda yer alıyor. Bir fotoğrafçı ya da yakınlarınız aracılığıyla düğün fotoğrafı çektirseniz bile önceden vereceğiniz pozları planlamak sizin için büyük kolaylık sağlayacaktır. İşte hayallerinizdeki gelinlikle poz verme yöntemleri..


Klasik pozlardan şaşmayın.

Düğün günü yapacağınız ilk şey askıdaki gelinliğinizin fotoğrafını çektirmek olmalı. Düğün sonrasında belki kiraladığınız için geri vermek zorunda kalabilirsiniz, belki de gardırobunuzun derinliklerinde kalabilir. Dilediğiniz zaman o dönüp dönüp gelinliğinize bakabilmeniz için böyle bir fotoğraf şart. Düğün fotoğrafı veya düğün videosu çekimlerinde en önemli kısımlardan biri de düğün hazırlığı yaparken verilen pozlar. Makyaj yapılırken, makyaj sonrası ve gelinliğinizi giyip hazırlıklarını tamamlarken vereceğiniz pozlar son derece duygu yüklü olabilir. Bu tür pozlar hem o günkü yüzünüze yansıyan heyecanın hem de mutluluğunuzun ölümsüzleştirilmesi için son derece önemlidir. Elbette düğün pozu dendiğinde akla ilk gelen pozlardan biri de damadın sizi ilk gördüğü an. Onun mutluluğunu ve duygularını yüzüne yansırken görmek ve bu anda çekilen fotoğraflar düğünün en özel anlarından biri olacaktır.


Gelinliğinizin detaylarını ön plana çıkaran pozlar verin.

Hayalinizdeki gelinliği giydikten ve kendinizi kusursuz hissettikten sonra vereceğiniz düğün fotoğrafları arasında mutlaka boydan birkaç fotoğraf yer almalı. Eğer gelinliğinizin en önemli kısmı sırt dekoltesi ise arkanız dönük pozlar, ayakkabılarınız çok özelse gelinliğin eteklerinizi kaldırarak yürüdüğünüz pozlar, omzu düşük bir modelse omuzlarınızın ön planda olduğu pozlar, gelin çiçeğiniz ve duvağınızın ön planda olduğu pozlar en önemlileri arasında yer alıyor. Gelinliğiniz çok fazla kabarık ve hareket kısıtlaması yapan bir modelse oturarak veya doğru duruşu sağlayarak verilen pozları tercih edebilirsiniz. Vereceğiniz pozlarda gelinliğinizin içinde ne kadar rahat ve mutlu olduğunuz belli olmalıdır.


Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı

Son olarak düğün hazırlığınız nasıl gidiyor onu merak ettik. Eğer düğün hazırlığında, hangi aşamada olduğunuzu merak ediyorsanız ve de unuttuğum bir şey kaldı mı acaba diye sürekli sorguluyorsanız sizin için gigbi.com olarak hazırladığımız "Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı" yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelinlikle poz verme yöntemleri için öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?