Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelin Pozları Nasıl Verilmeli?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün hazırlıkları yapılırken, gelin adayı düğün boyunca ve düğün fotoğraflarında nasıl görüneceği konusunda bitmek bilmeyen bir heyecan içinde olur. Peki gelinlik, saç, makyaj her şeyin tam olması fotoğraflarda kusursuz çıkmaya yeter mi? Elbette hayır. Gelin pozları, fotoğrafların güzelliğini etkileyen en önemli kısımdır. İşte harika fikirler verebilecek birbirinden güzel gelin pozları.


Gelin Pozları

Damada göre gelinlerin çok daha endişeli ve heyecanlı olduğu bir gerçektir. Gelinliğinden ayakkabısına, saç modelinden makyajına kadar her bir detay kusursuz görünmek için özenle planlanır. Her gelin düğün olup bittikten sonra geri dönüp fotoğraflara bakıldığında kendini çok güzel görmek ister.


Boy fotoğrafları, gelinliğin gözükmesi açısından önemli.

 

Gelin pozları içinde mutlaka ama mutlaka boydan çekilmiş fotoğraflar yer almalı. Büyük emeklerle, vakit harcayarak seçtiğiniz gelinliğinizin her açıdan bir fotoğrafı bulunmalı. Boy fotoğraflarında yan duruşlar çok daha estetik olabilir. Genel olarak gelinliğinizin, gelin buketinizin nasıl göründüğü bu tür fotoğraflar çok daha ön plandadır. Eğer gelinliğinizin en önemli kısmı sırt dekoltesi ise arkanız dönük pozlar, omzu düşük bir modelse omuzlarınızın ön planda olduğu pozlar, gelin çiçeğiniz ve duvağınızın ön planda olduğu pozlar en önemlileri arasında yer alıyor.


Kabarık gelinlikler için en ideali, oturarak poz vermek.

 

Gelinliğiniz çok fazla kabarık ve hareket kısıtlaması yapan bir modelse oturarak veya doğru duruşu sağlayarak verilen pozları tercih edebilirsiniz. Vereceğiniz pozlarda gelinliğinizin içinde ne kadar rahat ve mutlu olduğunuz belli olmalıdır. Oturarak verilen pozlarda gelinliğinizin özellikle üst kısmı görünür. Böylece daha detaylı fotoğraflar çektirmiş olursunuz. Otururken verdiğiniz pozlar, estetik duruşlar ya da doğal gülüşler olabilir.


Heyecanınızı yansıtan pozlar vermeyi unutmayın.

 

Düğün fotoğraflarınıza bakarken yalnızca ne kadar güzel göründüğünüzü değil aynı zamanda ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunuzu da görmeniz gerekir. Bunun için ciddi ya da estetik pozlar vermeye çalışmak yerine sevincinizi ve heyecanınızı yansıtan doğal pozlar vermeniz çok daha doğru olacaktır. Yüzünüzde gülümseme ile poz vermekten asla çekinmeyin.


Estetik pozlar ile profesyonel fotoğraflar ortaya çıkabilir.

 

Hayatınızın en önemli gününde belki de hayatınızda hiç olmadığı kadar özenli olacaksınız. Saçınız, makyajınız hiç yapmadığınız kadar güzel olacak. Bu anları ve tabii ki gelinliğinizin içindeki kusursuz görünümünüzü en iyi şekilde kullanarak estetik duruşlarla poz verebilirsiniz. Tıpkı bir gelinlik kataloğunda poz verir gibi pozlar verirseniz harika fotoğraflar elde etmiş olursunuz.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelin Pozları Nasıl Verilmeli? için en iyi profesyonel listesi
5.0 29 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?