Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Dış Mekan Fotoğraf Çekimi Yerleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Anılarınızı ölümsüzleştirmek için doğru mekanları seçmeniz gerekir. İstanbul'da düğün fotoğrafı çekmek için uygun birçok mekan bulunuyor. Şehrin doğal ve tarihi dokusu içinde İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi yapılabilecek birçok yer mevcut.


İstanbul Dış Mekan Fotoğraf Çekimi


İstanbul'da şehir merkezine yakın birçok tarihi alan bulunuyor. Tarihi köşkler, yalılar ve diğer yapılar düğün çekimi için oldukça uygun. Şehir merkezinden kolaylıkla ulaşılabilecek doğal alanlarda da İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi yapılabilir. Yapmanız gereken tek şey, düğün fotoğrafçınızla birlikte konsepte karar vermek ve size uygun mekanı bulmak.


Haydarpaşa Garı


1908 yılında Alman mimarlar Otto Ridler ve Helmut Cunno tarafından yapılan Haydarpaşa Garı, şehrin en önemli tarihi mekanları arasında yer alıyor. Bugünlerde yenileme çalışmaları nedeniyle gar olarak kullanılmıyor olsa da İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi için oldukça uygun. Garın üstü açık olan iç kısmında ya da merdivenlerinde oldukça iyi kareler yakalanabilir.


Göztepe 60.Yıl Parkı (Kadıköy)


Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Göztepe 60.Yıl Parkı, Türkiye'nin barok mimarisiyle inşa edilmiş tek parkı olma özelliğini taşıyor. Bu bakımdan farklı bir konseptle İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi yapmak istiyorsanız 60.yıl Parkı'nı tercih edebilirsiniz. Parkta çekim yapmak için izin almak gerekmiyor.


Saklı Göl (Şile)


Düğün çekimleri için doğal mekanları tercih ediyorsanız, İstanbul şehir merkezinden 90 km uzaklıkta olan Saklıgöl'e uğramalısınız. Şile'de yer alan Saklıgöl, şehrin en iyi manzaraya sahip alanları arasında yer alıyor. İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi için tercih edilen alanlardan biri olan Saklıgöl'de çekim yapmak için herhangi bir ücret ödemeniz ya da izin almanız gerekmiyor. İzin alarak gölde belli bir mesafeye kadar sandalla açılabilir ve orada çekim yapabilirsiniz.


Riva Kalesi (Beykoz)


Riva Kalesi, Bizans döneminden kalan nadide tarihi yapılar arasında yer alıyor. Tarihin ve doğanın iç içe geçtiği bir bölge olduğu için İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi bakımından tercih edilen alanlar arasında yer alıyor. Burada oldukça güzel bir konsept yakalamak mümkün. Ancak rüzgârlı bir bölge olduğu için gidilen zamanı iyi ayarlamak gerekiyor.


Balat


Her sokağında tarihi bir doku bulunan Balat, anılarınızı ölümsüzleştirmek için oldukça uygun bir yer. Buranın İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi için en çok tercih edilen alanlardan biri olduğunu söylemek gerekiyor. Balat'ın tarihi sokakları ve binalarıyla harika bir atmosfer yaratmak mümkün. Dik yokuşlar ve taş zeminli sokaklar çok olduğu için çekim yaptıracak bayanların topuklu ayakkabı yerine babet gibi düz modelleri tercih etmeleri faydalı olacaktır.


Fenerbahçe Parkı (Kadıköy)


Fenerbahçe Adası üzerinde yer alan park, özellikle sonbahar ve ilkbahar aylarında yapılan İstanbul dış mekan fotoğraf çekimi çalışmaları için uygun. Deniz kıyısında bulunan bu park taş duvarları ve doğal dokusuyla güzel bir atmosfer yaratılabilecek bir mekan. Parkta izin almadan ve ücret ödemeden çekim yapabilirsiniz.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İstanbul Dış Mekan Fotoğraf Çekimi Yerleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 62 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?