Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelin Damat Fotoğrafları Nasıl Çekilir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Kusursuz bir düğünün en önemli kısmı çekilen düğün fotoğraflarıdır. Eğer bir düğün fotoğrafçısıysanız iyi bir düğün hikayesi albümü yapabilmek için başarılı fotoğraflar çekmelisiniz. Peki gelin damat fotoğrafları nasıl çekilir?


Gelin Damat Fotoğrafları

Hayatınızın en önemli günü olan düğün gününüzü en iyi şekilde ölümsüzleştirmek için iyi bir düğün fotoğrafçısı bulmalı ve harika fotoğraflar çektirmelisiniz.


Mekanı özenle belirleyin

Çekim zamanını ve mekanını hava koşullarını göz önünde bulundurarak belirlemenizde fayda var. Hava koşulları ne zaman iyiyse çekim gününü de gelin ve damat ile o güne ayarlamaya çalışın. Örneğin güneşli havalar çekim için en ideal günlerdir.


Doğru zamanlama önemli

Çekim saatini günün en iyi saatine ayarlamaya çalışın. Örneğin gün batımı, fotoğraf için en iyi zamanlardır. Güneşin battığı saatleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.


Farklı açılar kullanmaktan çekinmeyin

Düğün fotoğraflarının farklı ve etkileyici olması için tekdüze açılarla çekim yapmayın. Merdiven kullanarak yukarı çıkabilir, yere yatarak alt açı yakalayabilir, geniş açılı lens kullanabilirsiniz. Farklı açılarla fotoğrafı zenginleştirebilir ve çok daha güzel düğün fotoğrafları elde edebilirsiniz.


Havadan çekim

Hemen herkesin çekebileceği karelerdense farklı ve sizin bakış açınızı yansıtan kareler yakalamak çok daha önemli. Multikopter gibi havadan çekim yapmanıza imkan ekipmanları da kullanarak bambaşka fotoğraflar yakalayabilirsiniz.


Duyguyu yakalamaya özen gösterin

 

Gelin damat fotoğrafları en etkileyici fotoğraflardandır. Mutluluğu yüzünden okunan çiftlerin bu önemli gününü ölümsüzleştirirken bu duyguları da ölümsüzleştirmeye özen gösterin. Sevginin en saf halini fotoğraflarda yakalamalı ve samimi pozların yer almasına özen göstermelisiniz.


Anı yakalayın

Düğün fotoğraflarının her ne kadar profesyonel anlamda zengin öğeler içermesi gerekse de ortada olan samimi duyguları en saf haliyle yakalamaktan da geri durmayın. Bazen gelin ve damadın birbirine sevgiyle gülümsemesi gelin damat fotoğrafları için en uygun andır.


Gelin damat fotoğrafları için detaylar önemli

 

Genel olarak gelin ve damadın görüldüğü fotoğrafların yanı sıra detayların da ön planda olduğu gelin damat fotoğrafları yakalayabilirsiniz. Gelinliğin bir köşesi, çiftin yüzükleri, gelinin kolyesi gibi ufak detaylar fotoğrafların zenginleşmesine olanak verir. Arka arkaya çekim yaparken bu tür detayları da fotoğrafın ana öğesi yapmaktan geri durmayın. Bu şekilde düğün albümü için de harika fotoğraflar ortaya çıkarmış olursunuz.


Bunlara da dikkat edin;

 

Gelin damat fotoğrafları çekimlerini 16:00 ve 18:00 saatleri arasında yapmaya özen gösterin. Çünkü bu saatler fotoğraf için en iyi ışığın bulunduğu saatlerdir.


Yedek gömlek bulundurun yanınızda

Gelin damat fotoğrafları yaz aylarında çekilecekse damadın mutlaka yanında bir yedek gömlek bulundurması gerekli. Bunun sebebi terleme gibi sorunla karşılaşma ihtimali olsa da bazı damat adayları mutluluktan kendini suya atabilir. Yanınızda yedek gömlek bulundurmanızda fayda var.


Farklı objelerden faydalanabilirsiniz

Gelin damat fotoğrafları zenginleştirmek için farklı aksesuarları da bulundurmakta fayda var. Eğer iç mekanda çekim yapılacaksa çekim öncesinde mekana giderek ön çekim yapmalı ve çekim günü nerde nasıl çekimler yapacağınızı önceden belirlemelisiniz.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelin Damat Fotoğrafları Nasıl Çekilir? için en iyi profesyonel listesi
5.0 26 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?