Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelin Damat Resimleri İçin En Güzel Örnekler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/06/2021 tarihinde yazıldı.

Gelin damat resimleri, düğün gününüzle ilgili elinizde kalan en önemli anılardan biridir. Eğer düğün hazırlığınız içerisinde fotoğraf aşamasına geldiyseniz sizin için hazırladığımız resimlere bakarak ilham alabilir ve nasıl fotoğraflar çektireceğinize karar verebilirsiniz.


Gelin Damat Resimleri

Aylarca hazırlandığınız, tüm detaylarını planladığınız düğün gününüz birkaç saat içinde gerçekleşip bittikten sonra o güne dair her şeyi size hatırlatacak olan şey düğün resimlerinizdir. Bunun için düğün hazırlığı yaparken gelinlik, damatlık gibi önemli aşamaların yanı sıra düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafları için mekan gibi detayların da aynı öneme sahip olması gerekir.


Farklı bir kompozisyona sahip fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Gelin ve damat olarak zaten harika görünüyor olabilirsiniz. Yan yana durup fotoğraf çektirseniz bile bir düğün fotoğrafı olabilir ve her şekilde harika çıkabilirsiniz. Ancak neden düğün fotoğraflarınıza farklılık katmayasınız? Bu şekilde farklı nesnelerle, ilgi çekici kompozisyonlar yaratabilir ve düğün fotoğrafınızın sadece basit bir düğün fotoğrafı gibi değil adeta bir tablo gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.


Fotoğraflarınızı düğün temasına göre belirleyin.

Salon düğünü, tarihi mekan düğünü, kır düğünü gibi farklı düğün temalarından birini seçtiyseniz düğün fotoğraflarınız da temanızı yansıtmasına özen göstermelisiniz. Eğer bir kır düğünü yapmaya karar verdiyseniz doğal olarak damatlığınız da gelinliğiniz de bu temaya uygun olacaktır. Kır bir alanda bu örnekteki gibi bisiklet sürerken, piknik yaparken veya kır manzarası önünde fotoğraflar çektirebilirsiniz.


Farklı fotoğraflar için cesaret gerekli.

Gelin damat resimleri genellikle tekdüze olsa da son zamanlarda farklılık arayan çiftler son derece cesur seçimler yapıyor. Bunlardan en önemlisi trash the dress denilen su altında ya da kumsalda çekilen fotoğraflar. Su altında gelin damat fotoğrafı çektirmek gerçekten cesaret isteyen bir şey. Ancak sonuç kesinlikle buna değecek kadar güzel. Siz de farklılıktan hoşlanan bir çiftseniz kesinlikle bu örneği değerlendirmeye almalısınız.


Sadelik ve doğallık da her zaman geçerli.

 

Abartılı ya da marjinal fotoğraflar çektirmek ilgi çekici olsa da sadeliğin yeri her zaman bir başka. Gelin damat resimleri içerisinde en çok duygu uyandıran kesinlikle sevgi dolu pozlar. Basit bir manzara önünde birbirinize sarılırken çekilmiş fotoğrafınız belki de sizin için dünyanın en güzel düğün fotoğrafı olacaktır. Özellikle birbirinize olan sevgiyi bu doğal ve samimi pozlarla fotoğrafa yansıtırsanız ortaya muhteşem bir sonuç çıkabilir.


Mizahi fotoğraflarla düğününüzü gülümseyerek anın.

 

Eğer eğlenceli bir çiftseniz, sadece durarak çekilen gelin damat resimleri size sıkıcı gelecektir. Hem mizahi yönünüzü katmak hem de her baktığınızda gülümsemek için komik ve eğlenceli bir temaya sahip fotoğraflar çektirebilirsiniz. Bunun için yaratıcılığınızı kullanabilir ve ortaya harika fotoğraflar çıkarabilirsiniz.


Sonbahar düğünleri için...

Sonbahar düğünleri için yağan yağmur altında gelin damat resimleri çektirebilirsiniz. Yukarıdaki örnekteki gibi yağmurun altında koşarken çektirdiğiniz fotoğraflara düğün albümünüzde yer açabilirsiniz.


Detaylar...

Gelin damat resimleri bazen özel detaylarla süslenebilir. Gelin çiçeği, yüzükler, gelin ayakkabısı gibi detaylar fotoğraf karelerinizin ana teması olabilir.


Zamanlama önemli!

Gelin damat resimleri için zamanlama oldukça önemli... Fotoğraflarınıza bambaşka bir hava katması için güneşin batışını yakalayabilirsiniz.


En doğal anları yakalayın

Bazen gelin damat resimleri doğal anları yakalar. Poz vermekten ziyade en doğal anlarınız da düğün albümünüzde yer alabilir. Siz de gelin damat resimleri için en doğal, en samimi anları yakalamaya çalışın.


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelin Damat Resimleri İçin En Güzel Örnekler için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?