Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İlginç Doğum Günü Pastaları Yazıları, En Güzel Doğum Günü Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günlerinde ilginç doğum günü pastaları ile bu özel günü daha da keyifli hale getirmek mümkün. Bunu yapmanın en iyi yolu ise pasta üzerine ilginç yazılar yazmak.


Şaşırtıcı Doğum Günü Pastası Yazıları

Doğum gününü kutlarken ya da sürpriz yaparken ilk akla gelen şey pasta ve mumlardır. Yalnızca pasta ile şaşırtmak yerine üzerine çok ilginç bir mesaj yazarak bu sürprizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. İşte birbirinden ilginç öneriler..


“Tükürmeden Üfle”

Genellikle doğum günü pastalarının üzerine “iyi ki doğdun” ya da “ doğum günün kutlu olsun” yazılır. Ancak siz bu klişelerden hoşlanmıyorsanız hem arkadaşlarınızı hem de doğum günü olan kişiyi güldürebilirsiniz. Bunun için üzerine “tükürmeden üfle” yazdırabilir ve tam mumları üfleyecekken arkadaşınızı kahkahalara boğabilirsiniz.


“Eski yaşını şutlar, yeni yaşını kutlarım”

Hem eğlenceli hem de keyifli bir yazı arıyorsanız harika bir örnek. Doğum günün kutladığınız kişiye doğum günü kutlu olsun demeden de kutlamanın en farklı yollarından biri.


“Doğdun o halde varsın”

“düşünüyorum o halde varım” düşüncesinden yola çıkılarak oluşturulan bu ilginç doğum günü pastaları yazıları da hem güldürüp hem düşündüren bir örnek. Eğer doğum gününü kutladığınız kişi, felsefik düşüncelerden hoşlanıyorsa ona düz bir iyi ki doğdun yazısından çok daha fazla şeyler sunmalısınız.


“5300 Kalori”

Yediklerine dikkat eden, diyet yapan ya da yemeye düşkün bir arkadaşınız varsa doğum günü pastasının üzerine pastanın kalorisini yazarak harika bir mesaj verebilirsiniz. Hem güldüren hem de “acaba yemesem mi” algısı oluşturan bu yazıdan sonra tüm pasta size kalabilir.


“Niye Doğdun”

Birçok kişi sevgi gösterme biçimini sevgi göstermeyerek gerçekleştirir. İnsan sevdiği kişilerle uğraşmayı ya da kızdırmayı çok sever. Doğum gününü kutlayacağınız kişi de tam da böyle sevdiğiniz biriyse ona ilginç doğum günü pastaları yazıları “niye doğdun” esprisi yapabilirsiniz.


“Evde kalmaya bir adım daha”

Eğer yaşını başını almış birinin doğum gününü kutlayacaksanız ona ilginç doğum günü pastaları yazıları ile böyle esprili bir mesaj verebilirsiniz. Her ne kadar son derece acımasız da olsa eğer bu şakaları kaldırabilecek biriyse oldukça eğlenceli sonuçlar alabilirsiniz.


Keyifli ve ilginç doğum günü pastaları

Doğum günü pastasının üzerine yazacağınız ilginç yazıya karar verdiyseniz ilginç bir pasta seçimi yapmanın da vakti gelmiş demektir. Pasta seçmeden önce Komik Doğum Günü Pastası Modelleri adlı yazımıza göz atmaya ne dersiniz?


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İlginç Doğum Günü Pastaları Yazıları, En Güzel Doğum Günü Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 25 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?