Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Kutlama Yerleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet balosu günü, yeni mezun olacak öğrencilerin heyecanla bekledikleri gündür. Aylar öncesinden hazırlıklar başlar. Mezuniyet balosunun nerede yapılacağı çok önemlidir. Eğer mezuniyet balosu için okulunuz sizden fikir istiyorsa sizin için hazırladığımız İzmir mezuniyet balosu mekanları hakkında bilgi alabilirsiniz.


İzmir Mezuniyet Balosu Mekanları

İzmir mezuniyet balosu mekanları hakkında bilgi aldıktan sonra eğer beğendiğiniz bir mekan olursa bunu baloyla ilgilenen yetkililerle paylaşabilirsiniz.


Wyndham Grand

İzmir mezuniyet balosu mekanları arasında Wyndham Grand, 5 yıldızlı bir otel. Deniz manzaralı ve özel teraslı salonları var. Resepsiyon alanı olarak kullanılabilen geniş fuaye alanı, açık mekan ayrıcalığı, geniş dans pisti ve sahne, ücretsiz otopark gibi özellikleri mevcut. Ayrıca mekana toplu taşıma araçlarıyla da kolayca ulaşılabiliyor.

Adres: İnciraltı Mahallesi, No:, İnciraltı Cd. No:67 İzmir/Balçova

Telefon: (0232) 292 13 00


Kaya İzmir Thermal & Convention

 

 

Kaya İzmir Thermal & Convention da 5 yıldızlı bir otel. Mekan, yemyeşil bir alanda, doğayla iç içe muhteşem bir yer. Otelin 4 ayrı mekanı var. Bu mekanlardan biri size uygun olabilir. 4 adet etkinlik alanından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Penelope isimli 1500 kişilik, Kasandra isimli 600 kişilik ve Ferania isimli 200 kişilik bahçeleri var. Kapalı mekan ise Artemis isminde havuz başı etkinlikleri için uygun ve 1500 kişilik kapasitesi mevcut.

Adres: Ilıca Mah. Zeytin Sok. No:112 Narlıdere - İzmir

Telefon: 0232 238 51 51


Altın Balık Restoran İzmir Mezuniyet Balosu Mekanları

 

Altın Balık Restoran, 25 yıllık bir yer. Burada nişan, düğün, davet ve mezuniyet gibi organizasyonlar sıkça yapılıyor. Mekanın 500 kişilik Güverte isminde bir salonu ve 250 kişilik VIP, Kamara isminde bir daha küçük bir mekanı daha var. Kolay bir ulaşıma sahip olan mekanın ücretsiz bir otoparkı da mevcut. Kalabalık olmayan mezuniyet baloları için burayı tercih edebilirsiniz.

Adres: Hasan Ali Yücel Bulvarı No:37 Bostanlı İskele Üstü Karşıyaka-İzmir

Telefon: (0232) 330 4514


Mezuniyet Konuşma Balonları Örnekleri

Mezuniyet fotoğrafları çekimi sırasında duygularınızı ve düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade edebilmenizin yolu konuşma balonlarıdır. Mezuniyet töreninizde ve mezuniyet balonuzda bu konuşma balonlarını kullanarak eğlenceli kareler çekebilirsiniz. Mezuniyet konuşma balonları hakkında bilgi almak ve en güzel örneklerini incelemek için Mezuniyet Konuşma Balonları Örnekleri isimli yazımıza göz atmayı unutmayın.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İzmir Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Kutlama Yerleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 63 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?