Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik ciddi bir müessese ama evliliğe dair her şeyi ciddi yapmanıza gerek yok. Gün sizin gününüz istediğiniz gibi davranın. Karikatürlü davetiye işte tam da bunun için var. Bu davetiyeler sadece düğünler için değil sünnet düğünleri için de sevilerek kullanılan modellerden.


En Güzel Karikatürlü Davetiye Örnekleri

Düğününüze ya da çocuğunuzun sünnet düğününe gelecek misafirleriniz için farklı bir davetiye arayışındaysanız karikatürlü davetiye yaptırabilirsiniz. Bu davetiye ve üstündeki yazılar gören herkesi gülümsetecek ve uzun süre davetiyenizi saklayacaklar...


Mahalle Karikatürlü Davetiye Modelleri

Davetiyenize bütün mahalleyi taşımak güzel bir fikir olabilir. Hele ki komşuluk ilişkileriniz de iyiyse bütün mahalleyi davetiyenize taşıyabilirsiniz. Mahallenin yanı sıra akrabalarınızın karikatürlerine de davetiyenizde yer vererek onlara çok hoş da bir hediye verebilirsiniz.


Kız Kulesi Manzaralı Davetiye

Davetiyelerde şehirle ilgili manzaralara da sıkça yer verilir. Karikatürlü bir davetiye yapacaksanız bu manzarayı davetiyenize taşıyabilirsiniz. İster Kız Kulesi, ister Rumeli Hisarı.. İstanbul'da yaşamıyorsanız ya da düğününüzü İstanbul'da yapmayacaksanız da kendi şehrinizin simgesi olan mekanların çizimlerini de yaptırabilirsiniz. Bu hem çok romantik hem de sevimli bir davetiye olacak..


Sevimli Çift Karikatürlü Davetiye Örnekleri

Çevreniz tarafından sevimli bir çift olarak tanımlanıyorsanız bunu davetiyenize de yansıtabilirsiniz. Bu örnekteki şeyleri koymanıza gerek yok. Beraber en çok ne yapmaktan zevk alıyorsanız onları da çizebilirsiniz. Eğer karikatürlerdeki çiftin biraz da sizin dış görünüşüne benzemesini sağlarsanız daha hoş bir karikatürlü davetiye yapabilirsiniz.


Karikatürlü Sünnet Düğünü Davetiyesi

Düğün değil de sünnet düğünü için davetiye yaptıracaksanız işiniz biraz daha kolay diyebiliriz. Sünnet düğünü temalı bir karikatürlü davetiye yaptırmanız daha kolay olacaktır. Sünnet olacak çocuğunuza benzer bir çocuğun karikatürünü çizdirmeniz davetiyenizi daha güzel bir hale getirir.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 33 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?