Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kelebek Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Kelebeklere özellikle kız çocukları bayılıyor. Onların rengarenk kanatları, narin yapıları, sempatik görüntüleri kız çocuklarının çok hoşuna gidiyor. Bunda tabii ki çizgi filmlerin de etkisi büyük. Kelebek yüz boyama modellerini kız çocukları çok sevecek.


Sevimli Kelebek Yüz Boyama Modelleri

Kelebek yüz boyama yapmak oldukça basit. Tabii ki zor modeller de mevcut ama kolayca yapılan örnekler de çok fazla. Birbirine uyumlu renk geçişleri ile göz alıcı yüz boyamaları yapabilirsiniz. Çocuklar, bu boyaları silmek istemeyecekler...


Mor-Pembeli Kelebek Yüz Boyama Modelleri

Mor ve pembe renkler yüz boyamalarına ayrı bir hava katıyor. Bu renkler özellikle beyaz tenli kişilerde daha dikkat çekici görünüyor. Kelebeklerin o güzel renk geçişlerini andıran bu hoş boyamayı yetişkinler de tercih edebilir.


Pembe-Beyaz Kelebek Yüz Boyama

Kız çocukları pembe rengi çok seviyorlar. Kelebek boyamada da pembe renk kullanabilirsiniz. Sadece pembe renk kullanmanız kelebeği yeterince vurgulamayacağı için beyaz gibi dikkat çekici bir renk kullanabilirsiniz.


Tek Göze Kelebek Boyama

Farklı bir boyama yapma k isterseniz tek gözünüze de kelebek boyama yapabilirsiniz. Bu boyamayı renkli farlar, eyeliner ve simli eyelinerlar la yapabilirsiniz.


Renk Geçişli Yüz Boyama

Renk geçişleri ile kelebek yüz boyamalarında muhteşem sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. Koyu lacivertten turkuaza hoş ve yumuşak geçişler yapabilir, göz kapağının ortasından itibaren yavaşça sarı renge geçiş yapabilirsiniz.


Çiçekli Kelebek Boyama

Kelebek yüz boyamanıza biraz farklılık katmak için rengarenk çiçeklerden faydalanabilirsiniz. Bu görseldeki gibi yüzün ortasına çapraz bir şekilde gelen bu yüz boyaması çocukların da çok hoşuna gidecek.


Gül Desenli Yüz Boyama

Yukarıdaki desen size fazla çocukça geldiyse biraz daha farklı bir model önerebiliriz. Örneğin, bu gül desenli kelebek boyamayı tercih edebilirsiniz. İsterseniz güllerin rengini daha farklı yaparak değişik renkleri de kullanabilirsiniz.


Birbirinden Güzel Kelebek Yüz Boyamaları

Kelebek yüz boyama için birbirinden farklı renkler ve modeller kullanılıyor. Biraz yaratıcılığınızı kullanarak siz de değişik tarzlar deneyebilirsiniz. Size ilham verebilmek için biraz görsel derledik. Ayrıca Birbirinden Güzel Yüz Boyama Modelleri isimli yazımızdan da yüz boyama modellerine göz atabilirsiniz.


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kelebek Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.7 85 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?