Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Oje Sürme Teknikleri Nelerdir? Desenli Oje Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Oje sürmek kadınların en zevk aldığı şeylerden biridir. Kolay ipuçlarıyla, farklı oje sürme teknikleri ile ortaya çok güzel sonuçlar çıkabilir. Oje sürme konusunda çok deneyimli değilseniz bu teknikler çok işinize yarayacaktır.


Oje Sürme Teknikleri İçin Harika Tavsiyeler

Evinizde bulabileceğiniz malzemelerle yeni oje sürme teknikleri oluşturabilirsiniz. Bu sayede tırnaklarınızda farklı tarzlar yaratabilirsiniz.


Tırnak Etrafını Çerçeveleme

French ojeden sıkıldıysanız biraz farklı bir teknik deneyebilirsiniz. Tırnağınızı boyadıktan sonra etrafını siyah bir ojeyle çerçeveleyebilirsiniz. Bu işlem biraz dikkat gerektiren bir işlemdir. Siyah çerçeve yapacak alan bırakmaya da özen göstermelisiniz.


Kağıtla Düzgün Kalp Deseni Yapma

Tırnağınıza kalp deseni çizmekte zorlanıyorsanız önceden bir kağıda küçük bir kalp çizip, düzgünce bu kağıdı kesebilirsiniz. Ardından tırnaklarınıza ojenizi sürüp kurumasını bekledikten sonra kağıdı tırnağınızın üstüne koyup istediğiniz renkte bir ojeyi sürebilirsiniz.


Ebru Desenli Oje Sürme Tekniği

Tırnaklarınıza ebru deseni yapmak istiyorsanız renklendirmeden önce mat beyaz bir oje sürmelisiniz. Beyaz rengin üstünde diğer renkler çok daha güzel duracaktır. Tırnaklarınız etrafını bantla kapatın çünkü elleriniz oje olaraktır. Oje iyice kuruduktan sonra geniş bir tasa neon renkte ojeleri fırça yardımıyla damlatın. Suya batırdığınız ojelere sivri uçlu bir cisimle şekil verin. Tırnağınızı iyice batırın ve renklerin tırnağınıza yapışmasını sağlayın. Tırnaklarınız iyice kuruduktan sonra parlak, şeffaf bir oje sürün.


Süngerle Oje Sürme Teknikleri

Tırnağınıza farklı ve rengarenk bir desen vermek istiyorsanız sünger kullanabilirsiniz. Öncelikle tırnağınıza mat, beyaz bir oje sürün. Kuruduktan sonra süngerin üzerine dilediğiniz renkleri sürün ve tırnağınıza bastırın. Eğer tırnaklarınızın etrafının oje olmasını istemiyorsanız bant yapıştırarak ojenin bulaşmasını engelleyebilirsiniz.


Tırnaklara Gazete Deseni Yapmak

Tırnaklarınıza gazete deseni yapmak için ilk kat olarak tırnağınıza bir cila sürün. Ardından açık renk bir ojeyle ikinci katı sürün. Koyu renk sürerseniz harfler tırnaklarınızda belli olmayacaktır. Üçüncü adım olarak tuvalet ispirtosunu küçük bir kaba koyup, tırnağınızı 5 saniye bekletin. Gazeteden küçük bir parça kopartıp ispirtoya batırdığınız tırnağınızın üzerine koyup 15 saniye kadar bastırın. Gazeteyi çektikten sonra tırnağınızın etrafına bulaşan boyaları pamuğa batırdığınız asetonla silin. Son olarak cila ile tırnaklarınızı parlatabilirsiniz.


Oje Sürme Teknikleri İle Ortaya Çıkan Renkli Tırnaklar

Oje sürme teknikleri ile ortaya çıkan rengarenk tırnaklar için aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz. Farklı oje desenleri için ise Oje Desenleri, Modelleri, Renkleri ve Şekilleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Oje Sürme Teknikleri Nelerdir? Desenli Oje Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?