Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Star Wars Doğum Günü Pastası Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 03/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günlerinin yıldızı, doğum günü çocuğundan sonra doğum günü pastasıdır. Son yıllarda Star Wars pasta modelleri yemeye kıyamayacağınız kadar zenginleşti.


Star Wars Pasta Modelleri

7’den 77’e birçok kişinin tutkunu olduğu filmlerden biri olan Star Wars, doğum günü pastalarını da süslüyor. Özellikle erkek çocuk doğum günü partileri için uygun olan bu harika Star Wars temalı pastalar sizi de büyüleyecek. İşte birbirinden harika detaylarıyla Star Wars doğum günü pastası modelleri..


Cupcake destekli büyük pasta tasarımı

Son zamanlarda doğum günü partilerinde pastanın yanı sıra harika cupcake tasarımları da ön planda. Siz de pastanızı daha güzel hale getirmek için cupcake süslemesi tercih edebilirsiniz.


Küçük boyutlu pastalar..

Bir pastanın Star Wars temasına sahip olması için kocaman olması gerekmiyor. Küçük pastalar için de harika tasarımlar yaptırabilirsiniz. Bu minik figürlerle süslenmiş harika pasta bunun en güzel örneklerinden.


Işın kılıcı detayı..

Star Wars ile özdeşleşen ışın kılıcı pastanızı süsleyecek en güzel detaylardan biri olabilir. Işın kılıcı figürlerinin arasında doğum günü dilekleri ve doğum günü çocuğunun ismini de iliştirerek harika bir görünüm oluşturabilirsiniz.


İlginç pasta tasarımları

Bu pasta tasarımları arasında en sık kullanılan figürler yerine çok daha farklı detayları kullanarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Bu harika örnekte olduğu gibi şeker hamurundan yapılmış bir şaheser ile doğum günü kutlaması yapabilirsiniz.


Bütün hikaye bir pastada!

Star Wars’un gerçek bir tutkunu için doğum günü partisi verecekseniz kesinlikle ama kesinlikle bu tüm hikayeyi 3 katlı pastada barındıran tasarımı tercih etmelisiniz. Filmde yer alan her bir figürün yer aldığı bu muazzam pasta modeli, büyük bir doğum günü partisi ve kalabalık etkinlikler için ideal görünüyor.


Minimal Star Wars Pasta

Star Wars pasta tasarımları arasında çok daha sade ve minimal seçimler yapmak isteyenler için bu tarz modeller çok daha ideal. Çok fazla renk bulunmaması, küçük bir pasta olsa da temel figürlerin yer alması bu pastayı minimal pastalar arasında en güzel örneklerden biri yapmaya yetiyor.


Katlı Star Wars Pasta

Büyük doğum günü partileri için tercih edilen katlı pastalar bu tarz temalar için çok daha iyi bir alan yaratıyor. Her bir katında farklı detayların yer alabileceği bu pastalarda filmdeki figürlerin yanı sıra yıldız ve uzay temaları da yer alabilir.


Yemeye kıyamayacağınız pastalar..

Temalı pasta konusunda uzman olan yerlere yaptıracağınız bu tarz Star Wars pasta tasarımlarını görünce kesip yemek istemeyeceksiniz.


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Star Wars Doğum Günü Pastası Modelleri için en iyi profesyonel listesi
4.8 37 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?