İstanbul Yemek Organizasyon
İstanbul'da Yemek Organizasyon hizmeti veren profesyonelleri keşfet, profillerini karşılaştır ve birkaç soruyla ücretsiz teklif al.
- 4,9 · 297 onaylı yorum İstanbul'da
İstanbul'da 226 profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
İstanbul Yemek Organizasyon Profesyonelleri
İstanbul'da 226 profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Hemen talep oluştur, dakikalar içinde teklifler gelsin. Fiyatları ve yorumları karşılaştır, en iyi seçimi yap.
Ücretsiz Teklif AlMüşteriler ne diyor?
4,9 · 2.338 onaylı yorum
★★★★★
“50 Kişilik yemek organizasyonu vardı. Sıfır hata iş kalitesi mükemmel ellerinize sağlık”
Mukaddes · Ümraniye / İstanbul · Mayıs 2026 ★★★★★
“Beklediğimden çok daha iyi bir tat,sunum ,kalite her şey çok çok iyiydi . Elinize emeğinize sağlık…”
Emrah E. · Ümraniye / İstanbul · Kasım 2024 ★★★★★
“Ayşegül hanım sayesinde harika bir gün geçirdik samimi ve güler yüzü sayesinde.Misafirlerim bile nereden hazırlattığımı sordu.Hiç düşünmeden sipariş verebilirsiniz:)”
MERVE B. · Tuzla / İstanbul · Ocak 2023
İstanbul'da Yemek Organizasyon arayanlar ne istiyor?
Gerçek gigbi taleplerinden derlenmiş örnekler. Kişisel bilgiler çıkarılmış, isimler yayımlanmamıştır.
“yakın zamanda organizasyon firması açmayı düşünüyoruz 100 kişiye kadar söz nişan kına doğum günü vb. üzerine bi dükkan açmayı düşünüyoruz ama yemekli organizasyon isteyenler için 100 kişiye kadar iş olduğu günler kişi sayısına göre yemek yapacak bi kaynak arıyorum o yüzden sizi gördüm ve yazdım 100 kişilik bi 3 çeşit yemeği pilavı tavuğu veya eti yanında salata veya tatlı olan 3 çeşit yemeği toplam 100 kişiye ortalama fiyat ne olur.”
“50 kişilik düğün yemeği organizasyonu için yemek içecek ve tatlı rica edeceğiz. Ayrıca masa sandalye ve organizasyona dair süsleme ekipmanları gerekecektir. Servis için 2 eleman ihtiyacı olabilir”
“70 kişilik bir organizasyon düşünüyorum. Döner takılsın pilav olsun ve yanında nişan pastası ikram edilsin. Döneri direkt bahçeme kurdurup ordan servis edilmesini istiyorum garsonla beraber”
“İki gün sürecek bir festival düzenleyeceğiz. Sabahları kahvaltı için atıştırmalıklar, öğlen yemeği için ise bir adet dürüm, bir içecek ( kola, ayran vs) ve bir de meyve düşünüyoruz.”
“10 kişilik bir akşam yemeği organizasyonu istiyrouz. ana menüde kırmızı et pilav çorba vs. istiyoruz. servis elemanı da istiyoruz. alternatif yiyeceklerde olmalıdır.”
“160 kişi Çorlu ve 55 kişi de kartal lokasyonundan katılacak alkollü müzikli ama yaza merhaba gibi bir etkinlik olarak planlanıyoruz”
“Merhaba, kendi evimizin bahçesinde yaklaşık 30 kişilik masa, sandalye ve meze, kebap vs gibi bir servis yapabilecek firma arıyorum”
“50 ile 60 arası bahçeli bir mekanda nikah sonrası müzikli kırmızı et başlangıç tabaklı alkollü pastası olan bir fiyat araştırıyorum”
En çok değerlendirilenler
Yemek Organizasyon hizmetinde en çok değerlendirme alan profesyoneller.
Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.
Teklifler telefonuna gelsin; karşılaştır, mesaj yaz, doğru profesyonelle anlaş.
İstanbul'da Bölge Seç
Bu hizmette en çok profesyoneli olan bölgeler önde.
Diğer İllerde Yemek Organizasyon
İstanbul'da İlgilenebileceğin Hizmetler
İstanbul Yemek Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?
Profilini oluştur, talepler gelsin, teklif ver ve anlaş — üç adım, ücretsiz kayıt.



















