Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Baby Shower Çerçeve Yapımı Modelleri ve Ölçüleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Baby shower partileri, bebek doğmadan önce anne adayının stres atması ve doğumdan önce insanlarla kutlama yapması için düzenleniyor. Bizim kültürümüzde olmasa da son yıllarda kültürümüzün bir parçası haline gelmeye başladı. Baby shower partilerinde arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle fotoğraf çektirmek için kullanabileceğiniz baby shower çerçeve modellerini sizler için derledik.


Baby Shower Çerçeve Modelleri

Baby shower partileri popüler olmaya başladıkça baby shower çerçeve modelleri de artmaya başladı. Farklı boyutlarda üretilen bu çerçevelerle fotoğraf çektirmek partilerin olmazsa olmazları arasına girdi bile..


Şemsiyeli Hamile Kadın Baby Shower Çerçeve

Sonbahar aylarında baby shower partisi yapacak anne adayları için çok uygun olan bu 60x80cm ölçülerindeki çerçevenin her rengi çok şık. Bebeğinizin cinsiyetine göre rengini değiştirebilirsiniz ancak unisex renkler de gayet güzel olacaktır. İsterseniz çerçevede kuş yerine farklı bir hayvan da tercih edebilirsiniz.


Kız Bebek Baby Shower Çerçeve

Kız bebek bekleyen anne adayları tam da bebeklerine göre bir çerçeve yaptırabilirler. Pembe tonlarında süslenmiş bu çerçevenin bir köşesinde minik bir bebek resmi olursa çok daha sevimli olacaktır. Bu çerçeveyi ayrıca doğumdan sonra hastane odasında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Sevimli Baykuş Baby Shower Çerçeve

Baykuşlar normalde sevimli hayvanlar olarak görülmeseler de resimlerde ve karikatürlerde çok sevimli baykuş figürleri oluyor. Çerçevenizin bir köşesine kondurabileceğiniz bu baykuşlarla çok sevimli pozlar çektirebilirsiniz. İsterseniz çerçevenin ve baykuşun rengini buradakinden farklı seçebilirsiniz.


Kurdeleli Baby Shower Çerçeveleri

Çerçeveniz için daha sade bir tasarım istiyorsanız bu tarz, kurdeleli bir tasarım kullanabilirsiniz. Bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi renkler kullanabilirsiniz. Böyle bir ayrıma karşıysanız da çok koyu renkler olmamak şartıyla her rengi tercih edebilirsiniz.


Leylek Çantalı Çerçeveler

Bebek taşıyan leylek çizimlerinde sıkça gördüğümüz bu çantaları çerçevelerinize koydurabilirsiniz. Bu çantaları gören herkes zaten bunun bir leylek çantası olduğunu anlayacaktır ancak eğer isterseniz leylek çizimi de ekletebilirsiniz.


Birbirinden Güzel Baby Shower Çerçeveleri

Baby shower çerçevenize henüz karar veremediyseniz sizin için derlediğimiz diğer çerçevelere de mutlaka göz atmalısınız. Ayrıca Baby Shower Taçları Nasıl Yapılır? En Güzel Baby Shower Taçları isimli yazımızı okumayı da unutmayın.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Baby Shower Çerçeve Yapımı Modelleri ve Ölçüleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?