Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Baby Shower Taçları Nasıl Yapılır? En Güzel Baby Shower Taçları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Baby shower partileri, doğuma az bir zaman kala yapılır. Bu partinin amacı hem doğacak bebeği kutlamak hem de ailenin bebekle ilgili ihtiyaçlarını alıp hediye etmektir. Bu partiyle beraber bebek heyecanı daha da artarken biraz da stres atmak amaçlanır. Baby shower taçları ile partinizi daha da renklendirebilirsiniz.


Baby Shower Taçları İçin Harika Fikirleri

Baby shower partisi bizim kültürümüze sonradan gelmiş olsa da çok çabuk benimsendi. Baby shower partinizde giyeceğiniz elbiseyle uyumlu baby shower taçları kullanarak kombininizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz.


Mom To Be Baby Shower Taçları

Mom to be'nin Türkçe anlamı anne adayı ya da müstakbel annedir. Bu taçtaki yazı gerçekten baby shower partisiyle de uyumlu. Bebeğinizin cinsiyetine göre rengi farklı seçebilirsiniz. İkiz bebeğiniz olacaksa ve biri kız, biri erkekse o zaman da zemini pembe yazıları mavi yapabilirsiniz.


Fiyonklu Baby Shower Taçları

Fiyonklar, normal taçlarda da sıklıkla gördüğümüz modellerden biri. Haliyle baby shower partilerinde kullanılan taçlarda da sıkça görünüyor. Tasarımı, süslemeleri biraz farklı oluyor tabii. Bu taçları da yine bebeğinizin cinsiyetine göre değiştirebilirsiniz ya da kendi istediğiniz herhangi bir rengi de kullanabilirsiniz.


Çiçekli Baby Shower Taçları

Eğer baby shower partinizi açık alanda ve yazın yapacaksanız saçınıza çiçekli bir taç takabilirsiniz. Bu taçlar kırda yapılan partiler için çok uygun ve çok şık. İstediğiniz çiçeklerden taç yaptırabilirsiniz. Renk konusunda ise yine herhangi bir sınırınız yok. İstediğin rengi tercih edebilirsiniz.


Tüllü Baby Shower Tacı

Tüllü taçlar da baby shower partilerinde sıkça kullanılıyor. Ayrıca bu taçları doğumdan sonra da lohusa tacı olarak kullanabilirsiniz. Bebeğiniz için de bir taç yaptırarak ona da bu güzel taçlardan takabilirsiniz ancak tacın çok sıkı olmamasına ve bebeğinizin canını acıtmayacak bir malzemeden yapılmış olmasına özen göstermelisiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Baby Shower Taçları Nasıl Yapılır? En Güzel Baby Shower Taçları için en iyi profesyonel listesi
4.9 92 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?