Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Çantasında Olması Gerekenler Nelerdir? Anne Adaylarına Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğuma yaklaşılan son günlerde anne adaylarını bir heyecan sarar. Bu nedenşe anne adaylarına doğum çantası hazırlama işini son ana bırakmamasını öneririz. Umarız doğum çantasında olması gerekenler hakkındaki bu yazımız, işinizi kolaylaştırır.


Doğum Çantasında Olması Gerekenler Nelerdir?

Doğum çantasında hem anne hem de bebek için işinize yarayacak eşyalar bulunur. Doğum çantasını hamileliğin son 2 ayında hazır hale getirmeniz ve ulaşılması kolay bir yerde bulundurmanız gerekir. eksiksiz bir çanta hazırlayabilmeniz için doğum çantasında olması gerekenler için önemli bilgileri burada bulabilirsiniz.


Anne İçin Doğum Çantasında Olması Gerekenler

Doğum çantası hazırlarken bebeğinizi olduğu kadar kendinizi de düşünmelisiniz. Anne çantasında mutlaka olması gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • 1 adet gecelik ve pijama takımı: Gecelik ve pijama seçerken rahat hareket etmenize izin verecek şekilde olmasına dikkat ediniz. Ayrıca, bebeği kolayca emzirecek şekilde tasarlanan lohusa pijama ve geceliklerini tercih etmelisiniz.
  • Hırka, çorap ve terlik: Hangi mevsimde olursanız olun, yanınıza bir adet hırka almayı unutmayın. Hastane ortamında hava değişikliklerine maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle çantanıza birkaç öift çorap almayı da ihmal etmeyin.
  • Diş fırçası, diş macunu, tarak, şampuan gibi bakım malzemeleri de doğum çantasında olması gerekenler arasında yer almaktadır.
  • Ayrıca yeni annelerin lohusa sütyeni, göğüs pedi, hijyenik ped gibi malzemelere ihtiyacı olabilir.
  • Son olarak doğumdan sonra kendinizi bakımlı hissetmek isterseniz makyaj malzemelerinizin yanı sıra toka, saç şekillendirici gibi şeyleri de çantanızda bulundurabilirsiniz.

Bebek İçin Doğum Çantasında Olması Gerekenler

Doğum çantasında olması gerekenler annenin ihtiyaçları sınırlı değil. Bebek için doğum çantasında olması gerekenleri ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  • 2- 3 adet hastane çıkış takımı
  • 3- 4 tane zıbın
  • şapka, eldiven, çorap
  • battaniye
  • yeni doğan bebek bezi, ıslak mendil
  • bebeği taşımanıza yardımcı olacak portbebe

Yeni Doğan Bebek Emzirme Yöntemleri ve Pozisyonları

Yeni doğmuş bebekler için emzirme konusu oldukça önemlidir. Bebeğin emme güdüsünün gelişmesi için ne kadar süre aralıklarla emzirileceği ve emzirirken nasıl bir pozisyonda tutulması gerektiğini bilmek büyük önem taşır. Anne olmaya hazırlananlar ve yeni anneler bu konuda biraz bilgi almak için Yeni Doğan Bebek Emzirme Yöntemleri ve Pozisyonları adlı yazımıza göz atabilirler.


En İyi Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Çantasında Olması Gerekenler Nelerdir? Anne Adaylarına Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 49 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?